Clinci intirziat

joi, 25 noiembrie 2010, 23:00
2 MIN
 Clinci intirziat

  

Asteptat cu mult interes, meciul de baschet dintre iesencele de la Politehnica si brasovencele de Galactica, care mai poate elimina din necunoscutele ecuatiei legate de calificarea in play-off din seria Sud-Est, a fost aminat. Programata initial pentru miine intilnirea va fi reprogramata dupa ce formatia oaspete a reclamat ca are mai multe jucatoare indisponibile si a prezentat la FR Baschet certificate medicale in acest sens. "Am fost anuntat de la federatie de aceasta situatie si mi s-au prezentat doua variante de reprogramare pe 8 si 13 decembrie. O sa analizam si o sa oferim un raspuns.", a precizat Marius Cosoi, directorul sportiv al echipei care va urmari cu interes, de la distanta, deznodamintul celuilalt meci cu implicatii la calificare, intilnirea echipelor bucurestene Olimpia si Rapid.

In alta ordine de idei perioada de indisponibilitate a americancei Danielle Walker se va prelungi dupa accidentarea la genunchi suferita in urma cu doua saptamini la partida cu Olimpia. Cea mai buna jucatoare a Politehnicii a facut recuperare in ultima perioada insa un examen RMN efectuat ieri a scos la iveala o afectiune la menisc. Conducatorii echipei iau in considerare efectuarea urgenta a unei operatii insa pare greu de crezut ca Walker va apuca sa se recupereze la timp ca sa mai joace intr-o partida oficiala pina la finalul acestui an.

Celelalte partide programate miine

Seria Sud-Est: SCM Craiova – Teleorman Alexandria (in tur, 54-66) si Olimpia Bucuresti – Rapid Bucuresti (71-62). Sportul Studentesc Bucuresti sta.

Seria Nord-Vest: LMK Sf. Gheorghe – CSM Oradea (76-35), U Cluj Napoca – CSM Satu Mare (55-73) si CSU Alba Iulia – ICIM Arad (39-66). Bega Timisoara sta.

Comentarii