Doar pentru orgolii

vineri, 10 aprilie 1998, 23:00
2 MIN
 Doar pentru orgolii

Clasata pe un loc VI, care o scuteste de orice fel de griji, fie de cele ale promovarii fie de ale retrogradarii, echipa masculina de handbal Politehnica Mecon Iasi va reveni astazi in fata suporterilor, dupa doua etape in care a jucat in deplasare. Ultima "isprava" a elevilor antrenorilor C. Schender si T. Daian a constituit-o si singura victorie din deplasare, in etapa trecuta. La Medgidia, chiar si fara patru jucatori in teren, studentii au luptat doar pentru a arata ca sint intr-un progres valoric evident. Meciul de astazi, se situeaza cam pe aceleasi coordonate. Craiovenii si-au permis sa piarda un punct pe teren propriu in fata militarilor de la ASA Rotec Buzau, dar asta nu inseamna ca vor juca relaxati. Gazdele sint motivate de dorinta razbunarii pentru "corectia" din tur (scor 22-34), dar si de nevoia unei evolutii care sa satisfaca realmente propriii spectatori. Pentru aceasta partida, cei doi antrenori vor miza pe urmatorii jucatori: Bogdan Pralea, Stefan Agrigoroaie (portari), Mihai Timofte, Jean Bocan, Cristian Adam, Eugen Pascutoi, Ionel Budeanu, Antonio Massari, Alin Halauca, Daniel Ruginosu, Marius Ciocoiu, Gabriel Chirila si Daniel Arvinte.
Cele mai interesante partide ale etapei se joaca la Focsani (acolo unde HC Portul Constanta n-are voie sa faca nici un pas gresit daca viseaza la promovare) si la Bucuresti, unde se joaca una din cartile retrogradarii. Practic, aceste ultime trei etape care au mai ramas de jucat vor fi interesante doar din punct de vedere al echipelor care vor termina pe ultimele doua locuri, care le "asigura" un loc in cea de-a treia divizie a tarii. Anticipam doar o sumedenie de surprize.
Celelalte partide ale etapei a XX-a: Inspet Ploiesti – Cimentul Medgidia (in tur, 17-25); ASA Rotec Buzau – HC Gaesti (17-31); CSU Rapid Galati – Petrolul Teleajen (18-23); Electra ANEFS Bucuresti – Ambro Suceava (17-24); Vicor Focsani – HC Portul Constanta (22-48). (Lucian M.)

Comentarii