In Copou, belelele curg girla

vineri, 17 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 In Copou, belelele curg girla

Cind parea ca soarele apare prin Copou, un potop de belele a lovit lotul FCM Poli Iasi, accidentarile decimind un lot si asa subtire. Serban, care va fi operat de mesnisc, a intrat in clubul format din Medeleanu si Gheban care au pus de mult punct turului, iar Acatrinei va lipsi cu siguranta la meciul de miine cu Tractorul, lovitura primita in meciul cu Precizia Sacele lasind inca urme. In plus, Cinca nu va mai putea juca pina nu isi rezolva problemele legate de viza medicala, el intrind pina acum pe teren pe baza unui aviz dat de medicul echipei. Cele mai mari probleme vin insa din partea lui Gavrilescu si Matinca, cele doua piese tari ale iesenilor avind sanse minime de a juca miine. Primul acuza o intindere in timp ce Matinca s-a lovit serios la un antrenament, ieri facindu-se eforturi pentru recuperarea lor.
Dupa antrenamentul de dimineata, astazi, delegatia FCM Poli Iasi va pleca spre Sfintu Gheorghe, acolo unde va innopta inaintea partidei de miine cu Tractorul Brasov. "Alb-albastrii" vor arata localnicilor ca Iasul fotbalistic poate avea si alta emblema, cel putin la capitolul mijlocului de transport cu care se va face deplasarea. Astfel, in proportie de 99% iesenii vor calatori cu un autocar modern pus la dispozitie de Transmixt SA, visul urit al ultimelor deplasari cu autobuze care stirneau ilaritate putind fi, cel putin deocamdata, de nivelul trecutului.
Dupa achitarea la timp a primei de victorie cuvenite ca urmare a succesului in fata Preciziei Sacele, efectuarea deplasarii cu un autovehicul decent poate fi un nou semnal ca lucrurile tind sa intre in normal in privinta organizarii. Sa nu fie insa vorba de vreo minune care tine citeva zile! (Ovidiu MINEA)

Comentarii