Istoria se repeta

joi, 13 decembrie 2007, 00:23
2 MIN
 Istoria se repeta

Ca sa nu iasa din modelul anilor trecuti, clasamentul celor mai buni sportivi ieseni in 2007 n-a ramas in formula in care a fost etalat zilele trecute de Directia de Sport Judeteana. Si asta pentru ca o serie de erori au facut ca performante inexistente sa-si faca loc cu brio si sa ocupe pozitii ilicite in ierarhie.

In acest an boacana vine de la Corrado, clubul de gimnastica ritmica, care s-a prezentat la evaluarea performantelor cu doua sportive creditate cu medalii de bronz la Campionate Europene (fetele n-au nici o vina asa ca nu le mai pomenim numele). Cum-necum eroarea a iesit la iveala iar federatia de specialitate a confirmat vestea. Cum inspectorii de specialitate de la DSJ justifica eroarea prin faptul ca datele sint furnizate prin adrese oficiale primite de la cluburi, vina se transfera catre conducatorii de cluburi care certifica listele emise.

"Este o eroare regretabila. Totul a plecat de la dactilografierea gresita a informatiei din secretariat iar eu am semnat, asa cum se spune, ca primarul. Am sesizat tirziu problema si bine ca s-a operat modificarea inainte de festivitate. Stiu cit se munceste pentru o performanta si n-am avut in intentie sa iau locul si munca altora.", ne-a declarat Constantin Radu, conducatorul de la Corrado, care s-a aratat afectat de situatia creeata.

In noua conjunctura, cita vreme cele doua sportive nici n-au mai incaput in ierarhie, va putem oferi (sub rezerva unor eventuale noi modificari) o noua varianta de clasament in probele olimpice: 1. Andreea Ionescu (LPS-Politehnica, atletism), 2. Elena Munteanu (CSM-CSS Unirea, scrima), 3. Tiberiu Dolniceanu (CSM-CSS Unirea, scrima), 4. Oana Marciuc (CSS Anghel Saligny, gimnastica ritmica), 5. Alice Tocu (CSS Anghel Saligny, gimnastica ritmica), 6. Iulian Raicea (Omega-Tehnoton – Steaua Bucuresti, tir), 7. Mihaela Petrila (CSM-LPS, canotaj), 8. Stefan Vasilache (Politehnica-Steaua, atletism), 9. Dragos Marin (CSM-Gladiatorul, box), 10. Florina Rusu (LPS-Politehnica, atletism); au mai punctat Remus Hilitanu (Politehnica-CSS Unirea, judo), Irina Dorneanu (CSM-LPS, canotaj), Cezar Paulet (CSM, tir cu arcul) si Vlad Sacaleanu (Politehnica-Steaua, tir).

Comentarii