Joci prost si cistigi

duminică, 25 noiembrie 2007, 23:32
1 MIN
 Joci prost si cistigi

 Chiar daca grosul etapei a fost aminat pentru miercuri, handbalistii de la Politehnica au jucat ieri la Bacau partida cu ultima clasata din serie. Mergind pe linia cu care ne-au obisnuit, oaspetii s-au impus insa au jucat modest in fata unui adversar foarte subtire.

Daca in atac ratarile din situatii foarte clare au continuat nici in aparare n-au aparut modificari in bine in sensul in care iesenii au fost inerti si au luat iar peste 30 de goluri. Si, la cit de modest s-au prezentat, oaspetii n-au fost departe sa mai piarda un joc cum a fost cel cu CSM Focsani dar au avut mare noroc de prestatia portarului Cioltan.

Cu evolutii oscilante pina acum, aparatorul buturilor iesene a fost ieri in zi de gratie dupa ce a parat sase contraatacuri dar mai ales opt aruncari de la 7m (!?!), specialitatea casei. Pentru Politehnica golurile au fost marcate de Damian (10, 5 din 7m), Oniga (5), Caciuc (4), Ifrim (4), Velicu (3), Elisei (3), Druga (2), Daninfeld (2) si Petrea (1).

Celelalte doua partide ale rundei – Universitatea Galati – LPS P. Neamt si Neptun Constanta – HC Vaslui – se joaca miercuri.

Duminica, 2 decembrie, penultima etapa din acest an programeaza marele derby Politehnica Iasi – Universitatea Galati insa iesenii vor sa solicite aminarea partidei deoarece in aceeasi zi sint programate meciuri din campionatul juniorilor I iar gazdele au citiva jucatori angrenati in aceasta competitie.

Comentarii