Marinari de apa dulce

luni, 13 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Marinari de apa dulce

Rapid – FC Arges (transmis la Pro TV): Meci interesant, datorita evolutiilor uneori surprinzatoare ale argesenilor pe terenurile echipelor puternice. Sa amintim ca Viorel Hizo a ucenicit, la inceputul carierei sale de antrenor.
Farul – FC National (TVR 1) : Pentru a se mentine pe primul loc, bancarii trebuie sa cistige acest meci, in timp ce Farul, echipa ce se arata revelatia turului, a ajuns intr-o situatie aproape disperata, vecina cu… barajul. Un avantaj al echipei lui Olaroiu este acela ca meciul se joaca pe teren neutru, la Galati, deoarece terenul constantenilor este suspendat
FC Brasov – Otelul Galati: O alta echipa care geme sub povara unui minus consistent in clasamentul adevarului intilneste trupa lui Lacatus, in mod cert, cea mai buna a returului. Va reusi "fiara" sa-si ingroape echipa la care a debutat pe prima scena?
Ceahlaul Piatra Neamt – Petrolul Ploiesti : Un joc de "unu" solist, in care nemtenii nu au cum sa piarda puncte in fata unei echipe ca si retrogradate.
UM Timisoara – Steaua: La Timisoara a cistigat cine a vrut si cine n-a vrut. De ce n-ar face-o si Steaua, mai ales ca arata o serioasa revenire de forma.
Dinamo Bucuresti – Gloria Bistrita: S-ar putea spune ca nu ar fi greu pentru "ciinii" lui Cornel Dinu sa se impuna pe teren propriu, dar asa s-a spus si inaintea partidelor cu Otelul si Astra. Depinde si de modul cum va aborda Gloria acest meci.
Sportul Studentesc – Universitatea Craiova : Este binecunoscut ca oltenii reusesc partide bune in Capitala, unde se pare ca au mai multi suporteri decit la Craiova. Situatia grava a studentilor bucuresteni ii obliga la victorie. Sarcina arbitrului iesean Toni Helesteanu va fi extrem de dificila.
Astra Ploiesti – FCM Bacau: O nocturna interesanta, intre doua echipe care au cules multe aplauze in acest retur.
Meciul din Giulesti va incepe la ora 17,00, partida Astra – FCM Bacau are ca ora de start 19,30, restul jocurilor fiind programate cu incepere de la ora 18,00. (GIN)

Comentarii