Meci pentru suporteri

miercuri, 01 august 2001, 23:00
1 MIN
 Meci pentru suporteri

Desi ieri seara s-au intors din cantonamentul de la Vatra Dornei iar dupa acest gen de perioada orice echipa de fotbal are citeva zile mai lejere, FC Poli Unirea a preferat sa joace astazi un meci amical destul de tare. "Chiar daca baietii sint obositi dupa aceasta perioada destul de tare am preferat sa jucam o partida contra unui adversar puternic deoarece dorim sa readucem publicul linga 7echipa. Deja am intrat in luna in care va lua startul noul sezon si iesenii au nevoie sa se obisnuiasca cu noua fata a echipei. De aceea am programat meciul chiar pe terenul mare" a motivat gestul presedintele clubului, Pavel Hodea care a mai adaugat ca invita pentru discutii in aceasta dupa amiaza si pe suporterii care vor sa reorganizeze galeria.
Meciul de astazi va fi si un ultim test pentru "admiterea" jucatorilor in lotul de 22 cu care se va aborda campionatul, lot ce se spera a fi definitivat in aceasta saptamina. Mutatii de ultima ora ar mai putea totusi apare, existind discutii pentru readucerea lui Ancuta de la CFR Pascani, transferarea fundasului Berezovschi de la Foresta Suceava si a inca unui virf.
Tinind cont si de alte aspecte organizatorice care mai au putin pina a prinde contur (incluzind aici si inregistrarea oficiala a fuziunii intre FCM Poli si FC Unirea 2000) se poate spune ca gruparea din Copou a intrat in ultima linie dreapta inaintea inceperii campionatului care se va consuma pe 18 august. (Ovidiu MINEA)

Comentarii