Ochii pe Cristocea

duminică, 23 decembrie 2007, 20:41
1 MIN
 Ochii pe Cristocea

Pe linga jucatorii straini pe care-i va testa luna viitoare, Politehnica Iasi a demarat discutii si pentru achizitionarea unor fotbalisti romani. Tina principala a gruparii din Copou este Vasilica Cristocea, pus pe lista de transferari de Steaua.

Militarii au solicitat, la prima strigare, 300 000 de euro pentru mijlocasul amintit, o alta varianta luata in calcul fiind un schimb cu Clement Palimaru, iesenii dorind sa pastreze si o cota dintr-un eventual transfer ulterior al internationalului de tineret.

A doua tinta a Politehnicii este inchizatorul lui CFR Cluj, Radu Marginean. Suparat ca nu a fost folosit de Ioan Andone, acesta a anuntat ca vrea sa plece de la liderul campionatului. Desi sansele de achizitionare a lui Marginean erau mari pentru Poli la un moment, acestea s-au diminuat dupa ce Gloria Bistrita, grupare aflata in relatii strinse cu ceferistii, si-a exprimat intentia de a-l readuce pe fotbalist in trupa pastorita de Jean Padureanu.

Duminica, unul dintre actionarii Politehnicii, Ioan Zapodeanu, a anuntat ca negociaza cu patronul Stelei, Gigi Becali, transferul lui Adrian Neaga in Copou, varianta nefiind insa confirmata nici de clubul militar, nici de alti factori de raspundere de la Politehnica.

In ceea ce-l priveste pe Adrian Ilie, Poli a intensificat tratativele cu Timisoara pentru cedarea definitiva a jucatorului ce a evoluat in ultimul an in Copou sub forma de imprumut.

Comentarii