Oltenii vechi si noi

sâmbătă, 31 august 2002, 23:00
2 MIN
 Oltenii vechi si noi

Dinamo Bucuresti – FCM Bacau (astazi, ora 17,00, TV R 1): Deranj mare in ograda lui Sechelariu, dupa cele doua infringeri suferite de bacauani in startul competitiei. Deranj si in cusca "ciinilor", dupa turneul dezastruos din Spania. Asa ca va fi un meci al reabilitarii care nu este cistigat dinainte de Dinamo.
Poli AEK Timisoara – FC Arges (astazi, ora 18.00): Dupa doua victorii, este de presupus ca banatenii de import ai cuplului Panduru – Gherman vor ataca cu aplomb, mai ales ca Argesul n-a stralucit deloc. Ori, tocmai asta asteapta Halagian, "Armeanul" hirsit in antifotbal…
Otelul Galati – Gloria Bistrita (astazi, ora 18.00): Meci greu pentru tinara echipa galateana, Gloria parind a nu mai face rabat de la morala fotbalistica…
Farul Constanta – UT Arad (astazi, ora 20.00): Dupa sapte ani, UTA viziteaza din nou Litoralul, pentru a intilni formatia care a reusit sa-si demita antrenorul dupa numai doua etape. Este de presupus, ca la non-valoarea demonstrata de textilisti, Farul va obtine, sub conducerea lui Viorel Hizo, prima victorie din campionat.
Astra Ploiesti – Ceahlaul Piatra Neamt (astazi, ora 20.30): Un meci test pentru curatenia campionatului nostru, reciprocitatea dintre cele doua echipe fiind notorie, in ultimele campionate.
Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti (miine, ora 16.00, Pro TV): Cel mai important meci al etapei. Craiova a pornit formidabil, Steaua trebuie sa spele rusinea patita etapa trecuta, cu AEK Timisoara. Olaroiu promite schimbari majore in "trupele de asalt", iar olteni sint recunoscuti pentru daruirea pe care o demonstreaza in meciurile cu marile echipe bucurestene. Dar si Steaua de astazi are multi olteni in lot…
FC Brasov – Rapid Bucuresti (miine, ora 17.00): Dupa distractia din Slovenia, urmeaza, pentru giulesteni, o treaba mai serioasa, intilnirea cu ciracii lui Lacatus, care nu au inscris inca nici un gol in acest campionat. Dar nici n-au primit.
Sportul Studentesc – FC National (miine, ora 18.00): "Zenga-boys", fericiti de calificarea in Cupa UEFA, dar oleaca sifonati de tiranii din Tirana, intilnesc o echipa care, daca prind o zi buna, sint in stare sa bata pe oricine. Daca… (GIN)

Comentarii