Onoarea mai presus de orice

sâmbătă, 26 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Onoarea mai presus de orice

UPA: Badila 6 (1X3), Nanescu 6, Murgoci 26 (3X3), Bogavac 22, Anghel 7 (1X3). Au mai jucat: Nicolae 10, Fl. Moscalu 19 (3X3), Minea 2.
Rapid: Beatu 7 (1X3), Bulancea, Sapera 21, Vlaicu 19, Barau 6. Au mai jucat: Balaci, Balaceanu 8 (2X3), Eftime 2 si Pop 6 (2X3).
Ultima partida din seria celor cinci sustinute de baschetbalistii ieseni in noua zile s-a incheiat cu o victorie previzibila, asta cu toate ca in sinea lor gazdele si-ar fi dorit sa piarda. Explicatia este simpla in conditiile in care o victorie a bucurestenilor i-ar fi saltat pe acestia un loc in clasament si s-ar fi prefigurat o confruntare in play-out intre combatantele de aseara. Insa, cum poti sa pierzi in fata unei echipe destramate in iarna, care mizeaza in marea majoritate pe juniori, printre ei jucatori supraponderali sau pusti cu putin peste 1.50 m. Asa ca victoria a venit oarecum firesc si diferenta putea fi infinit mai mare daca iesenii nu acuzau oboseala ritmului sustinut din ultimele zile, daca nu ratau incredibil de mult si daca nu incercau sa faca spectacol pentru fanii din tribune. Ca iesenii nu si-au pus onoarea pe bat se poate vedea si din caseta tehnica, atita vreme cit antrenorul Paul Paveliuc a mizat pe aceeasi opt jucatori pe care i-a rulat constant in ultimul timp, desi poate era un moment propice pentru debutul unor jucatori ca Geoge sau Onose, care inca n-au facut cunostinta cu Divizia A. Una peste alta, sint sanse extrem de mici ca in subsolul clasamentului configuratia sa se schimbe astfel ca, dupa cele doua deplasari de la Timisoara si Cluj, iesenii trebuie sa se pregateasca pentru duelul final din play-out, cu CSU Forex Brasov. Va fi o intilnire cu retrogradarea „pe masa” care se va derula pe parcursul a sapte runde, UPA urmind sa sustina un joc in plus pe teren propriu. (Lucian M.)

Comentarii