Poli deschide portile!

miercuri, 15 octombrie 2003, 23:00
2 MIN
 Poli deschide portile!

Conducerea CS Poli Unirea Iasi a decis sa faca simbata un cadou suporterilor ieseni, care vor putea intra gratis la intilnirea liderului B1 cu ocupanta locului 4 din aceeasi serie, Callatis Mangalia. Masura se doreste a fi un cadou oferit de Zilele Iasului, derulate la inceputul saptaminii. „Ideea intrarii libere la meciul de simbata i-a apartinut presedintelui CA, viceprimarul Gheorghe Nichita, care si-a dorit ca si amatorii de sport sa simta ca Iasul a fost in sarbatoare. Nu ascundem faptul ca mizam pe faptul ca, in afara suporterilor nostri consecventi, vor veni la meci si alte persoane, care nu au mai urcat de mult in Copou. Si, daca echipa va juca la fel ca in ultimele intilniri iar lumea se va simti confortabil pe stadionul ce se modernizeaza de la o zi la alta, este foarte probabil ca numarul sustinatorilor echipei sa creasca si spectatorii sa revina cu placere pe stadion” a declarat vicepresedintele gruparii iesene, Pavel Hodea.
Informatii neconfirmate oficial avanseaza ideea ca asistenta de pe „Emil Alexandrescu” va fi indemnata ca in drum spre casa sa se opreasca si la sectiile de vot, pentru a-si exprima opinia vizavi de modificarea Constitutiei.
Mutind planul discutiilor spre gazon, in tabara iesenilor domneste optimismul, chiar daca nou-promovata de la malul Marii (de fapt, formatia care a profitat de abandonul Forestei, accederea in B nefiind cucerita direct pe gazon!) are un start mult peste asteptari. Exceptindu-l pe Botan, care, dupa cum v-am informat, a plecat in Italia, antrenorii Vasile Simionas si Narcis Ciocirlan au la dispozitie intregul lot, iesenii fiind feriti de accidentari sau suspendari. (Ovidiu MINEA)

Comentarii