Razboaiele din adincuri

sâmbătă, 10 mai 2003, 23:00
2 MIN
 Razboaiele din adincuri

* Astra Ploiesti – Sportul Studentesc (astazi, ora 18,00, TVR 1): Echipa ploiesteana pare a fi, oarecum, salvata de emotiile retrogradarii, dar este suficienta o infringere pe teren propriu in meciul de astazi, pentru a reintra in hora. In general, Sportul nu joaca rau in deplasare, acolo unde este condamnata de acel -11 in clasamentul adevarului sa cistige puncte.
* FC Arges – FC National (astazi, ora 18,00): Desi se afla la sapte puncte de Steaua, echipa bancara mai spera, inca, sa urce pe locul II al clasamentului. Va avea de infruntat o formatie pitesteana in „cadere libera” dupa doua infringeri consecutive. Daca FC National va juca in acest meci cum a facut-o simbata trecuta, la Bacau, vor urma zile grele pentru „comisarul” din Trivale, Ion Moldovan.
* Ceahlaul Piatra Neamt – Poli AEK Timisoara (astazi, ora 18,00): Desi, pe hirtie, are sanse destul de bunute de a evita chiar si barajul, Poli AEK arata ca o echipa resemnata, dupa cum s-a vazut si in partida de la Brasov. Un rezultat bun sub Pietricica ar fi mana cereasca pentru trupa lui Multescu, dar de unde rezultat cu apararea aia cu Soltuz, Constantinovici si Ionila?
* Universitatea Craiova – FC Brasov (astazi, ora 19,30): Desi cele doua echipe nu prea mai au probleme cu retrogradarea, meciul din Banie pare a fi unul dintre cele mai interesante din aceasta etapa. Craiova renascuta intilneste o echipa formidabila in deplasare, care rivneste chiar medalia de bronz a campionatului. Si clasamentul spune ca ar putea si mai mult.
* FCM Bacau – Farul Constanta (astazi, ora 20,00): Meciul deceptiilor, dupa etapa de miercuri. Formatia de pe Bistrita a pierdut punctele de la Arad, de care era aproape sigura, in timp ce Farul a avut aceeasi soarta cu prietena ei Dinamo, in confruntarea cu Astra.
* Dinamo Bucuresti – Otelul Galati (astazi, ora 20,00): Neinvinsa de patru etape, dupa ce a pierdut primele opt meciuri in retur, Dinamo pare a-si fi regasit cadenta de echipa fruntasa a fotbalului romanesc. Va intilni, insa, o echipa disperata care vrea sa-si vinda cit mai scump pielea. Chiar daca Otelul nu mai este echipa de acum citiva ani, pe Dinamo se va juca un meci aspru.
* Rapid – Gloria Bistrita (miine, ora 19,00, TVR 1): Ca la orice meci al Gloriei Bistrita, suspiciunile curg girla. Sa nu uitam, insa, ca bistritenii n-au opus o prea mare rezistenta nici Stelei, in partida de simbata si n-au lasat Argesul sa cistige miercuri. O piesa cheie a meciului va fi (daca va juca), „diamantul” Gloriei, Lucian Sinmartean, aflat in probe la Rapid dar plecat in ultimul moment.
* Steaua – UT Arad (miine, ora 21,15, Pro TV): La o prima vedere, o confruntare gen „David versus Goliat”. Insa UTA, condamnata virtual la retrogradare de mai multe etape, se agata ca un pai de fiecare meci. Sa vedem daca ineficacitatea proverbiala a Stelei si forta virfurilor aradene Njock si Manta vor produce vreo surpriza. (Nic. G)

Comentarii