Rocar asteapta Rapidul la bariera

vineri, 24 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Rocar asteapta Rapidul la bariera

FC Arges – Universitatea Craiova (astazi, ora 16,00, TV ANTENA 1): Meciul programat pe stadionul din Pitesti reprezinta o ocazie pentru craioveni de a confirma revenirea lor de forma, neincununata de succes, datorita ghinionului intervenit in partida cu Steaua. Argesenii, situati pe locul II in clasament, stiu ca jucatorii lui Sandoi vor juca la disperare, datorita situatiei lor precare iar antrenorul Florin Halagian isi va lua masurile necesare.
Gloria Bistrita – Farul Constanta (ora 17,00): Un meci intre doua echipe de mijlocul clasamentului, care urmaresc sa sparga gheata mediocritatii. Un interes in plus pentru constanteni, aflati la -4 in clasamentul adevarului, dupa ce n-au reusit sa depaseasca Otelul in etapa trecuta.
Petrolul Ploiesti – FC National (ora 17,00). Pina acum, ploiestenii au scapat cu toate punctele luate pe teren propriu, iar bancarii n-au reusit sa scoata nimic de prin deplasari. Sa fie, oare, un meci de 1 solist? Noi nu credem, fiindca bancarii nu pot fi deloc multumiti cu situatia in clasament, iar valoarea lotului, dar si banii care se invirt in jurul arenei Cotroceni le permit mai multe…
Extensiv Craiova – FC Onesti (ora 17,00): Acum doua veri, cele doua echipe se bateau pentru un loc sub soarele Diviziei A, intr-un baraj de foc. Atunci, au cistigat moldovenii, iar acum soarta a facut posibila reintilnirea in parcul "Romanescu" din Craiova. Ambele teamuri au o situatie in clasament, iar partida se anunta echilibrata, urmind a se decide intre calitatea de gazde a oltenilor si experienta superioara a celor din Onesti.
Dinamo Bucuresti – FC Brasov (ora 17,00): Odata rezolvata (oarecum) criza de sub Timpa, brasovenii vor incerca sa se gindeasca si la fotbal. Dar, in fieful lui Dinamo, nu prea sint sanse de reusita nici macar pentru Benfica. Asa ca, jucatorii numiti "ciini rosii" vor putea repeta in liniste partitura pentru J. Pinto si ai sai…
Otelul Galati – CSM Resita (ora 17,00): Meci cu sens unic, chiar daca lanterna resiteana nu conteneste in a-si intari lotul.
Ceahlaul Piatra Neamt – FCM Bacau (ora 17,00): Un autentic derby moldovenesc, in care s-au inregistrat adeseori meciuri egale. Sa se intimple acelasi lucru si acum?
Rocar Bucuresti – Rapid Bucuresti (miine, ora 16,00, ANTENA 1): Dupa ultimele esecuri (dintre care cel cu Dinamo credem ca a innegurat cel mai mult privirea lui Netoiu), Rocar a schimbat antrenorul (a venit Florin Marin, in locul lui Silviu Dumitrescu) si a adus citiva jucatori noi (C. Cristescu, Caraman, D. Rednic). Echipa constructorilor de autobuze vor avea o motivatie speciala pentru acest joc si nu numai datorita situatiei gingase a Rocarului din clasament… Cit despre Rapid, ce sa mai spunem decit ca inca mai spera la titlul?
Partida Steaua – Astra Ploiesti s-a disputat aseara, in nocturna. (GIN)

Comentarii