Sintem in semifinale

luni, 15 noiembrie 2004, 00:00
2 MIN
 Sintem in semifinale

Drumul bun pe care a pornit echipa ieseana de rugby Poli Agro Unirea, sub conducerea tehnica a antrenorului Constantin Verives, secondat de Emanuel Mihai si preparatorul fizic Florin Morariu, s-a confirmat si simbata, in sfertul de finala pe care rugbistii ieseni l-au sustinut pe terenul din Ghencea, in fata echipei CSM Sibiu, singura noastra adversara in lupta pentru repromovarea in esalonul de elita. Conform modului de operare deja cunoscut, iesenii au incheiat conturile in prima repriza, cind au reusit sa colecteze aplauzele putinilor spectatori prezenti in Ghencea, in special la eseul realizat de Mocanu, dupa o spectaculoasa actiune pe toata lungimea terenului a liniei de treisferturi, in care uvertura ieseana s-a intercalat si a culcat balonul exact la centrul terenului de tinta. Iesenii au mai realizat inca trei eseuri (ceea ce, in campionat, s-ar traduce printr-un punct bonus!), prin Hodoroaba, Drusca si Zaharia, Mocanu reusind doua transformari si trei lovituri de pedeapsa.
Poli Agro a folosit urmatorii jucatori: Bihon (Lupu), Varvaroi, David (Formagiu) – Onica, Bas – Drusca (Fl. Andrei), Istrate, Cucuteanu – Hodoroaba, Mocanu – Graur, Manole, Costache, Calitescu (Cuzic) – Zaharia.
In celelalte partide ale sferturilor s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Contor Zenner Arad – Farul Constanta 41-3; Steaua – Remin Baia Mare 34-5 si Dinamo – „U” Cluj 49-24. Tragerea la sorti a semifinalelor va avea loc astazi. Este foarte probabil ca iesenii sa aiba, simbata viitoare, ca adversara, una dintre cele doua mari echipe bucurestene (nu credem ca organizatorii tragerii la sorti vor strica asteptata finala Dinamo – Steaua), caz in care partida se va juca, conform anticiparilor antrenorului Verives, la Focsani sau Birlad. (GIN)

Comentarii