Studenti la prasila

vineri, 14 septembrie 2001, 23:00
2 MIN
 Studenti la prasila

Otelul Galati – Farul Constanta (astazi, ora 17,00, TVR). Numitorul comun al celor doua echipe este reprezentat de evolutiile lor foarte bune in meciurile cu Dinamo. Mai experimentati, galatenii au invins pe "ciini" si au, in plus, avantajul terenului in meciul de astazi.
Petrolul – Gloria Bistrita (astazi, ora 17,00): Dupa remiza meritorie obtinuta pe terenul Nationalului, Petrolul, ar trebui, in mod normal, sa invinga Gloria pe teren propriu. Numai ca bistritenii reprezinta o echipa extrem de incomoda pentru cei ce nu fac parte din "retea". Asa ca, e posibil orice…
Ceahlaul P. Neamt – Universitatea Craiova (astazi, ora 17,00): Meciurile dintre nemteni si olteni au fost, intotdeauna, aspre si suporterii de sub Pietricica nu uita victoria Craiovei din toamna trecuta cu 4-1. In plus, la Piatra Neamt, revine cu fluierul in gura Marcel Lica si nu putem anticipa altceva decit un meci indelung comentat la emisiunile TV….
UM Timisoara – Astra Ploiesti (astazi, ora 17,00): Va obtine UMT macar primul punct din acest campionat? Este intrebarea leit-motiv a meciului de la Timisoara, la care raspunsul este greu de dat, deoarece Astra a pornit bine campionatul.
FC Brasov – FC National (astazi, ora 17,00): Inaintea primei manse a meciului cu Inter Milano, partida de astazi a Brasovului pare o buna repetitie… pentru meciul retur. Dar, asta e, din moment ce teroristii care au lovit America au dat ceva lovituri si campionatului nostru de fotbal…
Rapid – FCM Bacau (astazi, ora 19,30, Pro TV): Un meci interesant pentru familia visinie, din care o parte s-a vopsit in galben si s-a mutat in Moldova. Antrenorul Mircea Rednic, jucatorii Razvan Lucescu, Iftodi, Nivaldo, au un bun prilej de a demonstra clubului feroviar ca s-a gresit in privinta lor…
FC Arges – Steaua (miine, ora 15,00, ACASA): La situatia aproape disperata in care se afla, Argesului exact un meci acasa cu Steaua ii lipsea! Acesta fiind programul, lui Halagian si ciracilor sai nu le ramine altceva decit sa lupte din rasputeri ca sa evite cifra fatidica -8 care se arata la orizont.
Dinamo – Sportul Studentesc (miine, ora 17,00, TVR1): Experienta net superioara a dinamovistilor reprezinta un atu pentru "ciinii rosii" ai lui Ion Marin, zis "Sapaliga", in lupta lor cu tinerii "cirlani" antrenati de fostul dinamovist Andone. Meciurile din semifinala Cupei de anul trecut, fac sa se intrezareasca o partida foarte interesanta, in incheierea etapei a sasea. (GIN)

Comentarii