Ultima dubla reprezentatie

vineri, 21 mai 1999, 23:00
2 MIN
 Ultima dubla reprezentatie

Mediatizata revenire a lui Hagi la echipa nationala, prilej cu care marele fotbalist isi face retragerea, a lansat se pare o moda in sport. Astazi, chiar daca se petrece la un alt nivel, se va produce retragerea din activitate a handbalistului iesean Marius Ciocoiu. Partida cu CSU Galati, ultima de pe teren propriu in acest sezon, a fost in viziunea antrenorilor echipei un prilej cum nu se poate mai nimerit pentru acest lucru. Aparitia lui Ciocoiu va incununa astfel o cariera inchinata aproape in totalitate clubului iesean, alaturi de care acesta a cunoscut o sumedenie de satisfactii. Chiar daca ideea a venit relativ tirziu, fara a avea ceva fastuos in ea, festivitatea va reprezenta o multumire pe care echipa, antrenorii si spectatorii i-o vor aduce jucatorului.
Partida, care va incepe la ora 10.00, va oferi echipei antrenate de prof. Costel Schender si Tiberiu Daian prilejul unei despartiri placute de proprii suporteri, avind in vedere ca este ultimul joc pe teren propriu. Este, in acelasi timp, un moment favorabil pentru echipa de a incerca sa obtina o victorie care o poate proiecta in jumatatea superioara a clasamentului. Dat fiind decalajul de puncte extrem de mic intre echipele clasate pe locurile trei si noua, regretul este imens. "Daca invingeam in ultima etapa din tur Teleajenul la Iasi, sau daca nu pierdeam alte meciuri la mustata, eram acum pe podium." – ne-a declarat antrenorul T. Daian. In ceea ce priveste lotul cu care gazdele vor aborda partida, el nu a fost stabilit, o decizie in acest sens urmind a fi luata inaintea jocului. Probabil ca nu vor lipsi din teren portarii Pralea si Agrigoroaie (care a avut o evolutie buna in ultima etapa), Timofte, Pascutoi, Massari, Aanicai, Halauca, Adam, Hutanu si, bineinteles, Ciocoiu.
Celelalte partide ale etapei a 21-a: Nitramonia Fagaras – Petrolul Teleajen (in tur, 27-34); Ambro Suceava – Cimentul Medgidia (18-20); Metalul Copsa Mica – Tehnoutilaj Odorhei (33-27); ASA Buzau – HC Sighisoara (25-30); Univ. Petrolul Craiova – Inspet Ploiesti (29-27). Partida din etapa precedenta, Tehnoutilaj – ASA Buzau s-a terminat cu rezultatul de 26-25 si nu 26-27, cum a fost prezentat dintr-o regretabila eroare. (Lucian M.)

Comentarii