146 ieşeni vor vota la Congresul PSD convocat de Liviu Dragnea

Dintre aceştia, doar 25 aparţin organizaţiei pe municipiul Iaşi. Ce se va vota la acest congres extraordinar?

sâmbătă, 03 martie 2018, 02:50
2 MIN
 146 ieşeni vor vota la Congresul PSD convocat de Liviu Dragnea

Organizaţia judeţeană a PSD Iaşi şi-a stabilit ieri delegaţii la congresul partidului din 10 martie, congres la care, cel mai probabil, actualul lider Liviu Dragnea va cere o reconfirmare a funcţiei, pentru a-şi consolida puterea în partid în contextul mai multor valuri de disidenţe. Potrivit reprezentanţilor filialei ieşene, organizaţia a desemnat un număr de 146 de delegaţi. 

Dintre aceştia, 25 aparţin organizaţiei municipale, lucru ce a stârnit unele nemulţumiri, liderii „municipalei“ PSD dorind un număr mai mare de reprezentanţi. Mai mult, lista celor 25 de delegaţi stabiliţi de organizaţia municipală nu a fost respectată întru totul de organizaţia judeţeană, unii membri fiind înlocuiţi cu alte persoane.

Cititi si: „Minuni“ descoperite la contabilitatea PSD Iași. Sancțiuni piperate pentru organizație

Purtătorul de cuvânt al PSD, Vlad Ciobanu, a declarat ieri că printre delegaţi se numără membri ai Consiliului Naţional PSD, ai Biroului Permanent Judeţean, parlamentari, preşedinţi de organizaţii locale, cât şi membri simpli. „Congresul extraordinar al PSD a fost convocat la solicitarea Comitetului Executiv Naţional al PSD şi va avea loc la Bucureşti, la Sala Palatului, având ca principale teme de discuţie propunerile de modificare ale Statutului, dar şi o redefinire a programului de guvernare“, a menţionat Vlad Ciobanu.  Conferinţa extraordinară de ieri a PSD Iaşi a fost condusă de preşedintele executiv Victorel Lupu, senator al filialei, în con­diţiile în care preşedintele organizaţiei judeţene, Maricel Popa, s-a aflat în vizită de lucru la Bucureşti. 

Cititi si: De ce a fost "executat" primarul Mihai Chirica. Vezi sentinţa PSD Iaşi

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii