25 de amenzi şi 7 permise reţinute în oraş la o razie a Rutierei

miercuri, 04 mai 2022, 01:50
1 MIN
 25 de amenzi şi 7 permise reţinute în oraş la o razie a Rutierei

Mai mulţi şoferi au rămas fără permisul de conducere în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Rutieră. Acţiunea de control a avut loc zilele trecute. 

“Poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.120 de lei, dintre care 3 pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor şi 22 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor şi 4 pentru alte abateri. Spre exemplu, o femeie de 38 de ani a fost sancţionată contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile, deoarece în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iaşi, în dreptul unei treceri de pietoni, nu a oprit şi nu a acordat prioritate unui pieton aflat regulamentar în traversarea străzii”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii