5 dintre cele mai distractive jocuri de păcănele online în acest an

marți, 04 octombrie 2022, 06:30
4 MIN
 5 dintre cele mai distractive jocuri de păcănele online în acest an

Dacă vrei să te distrezi fără să pleci de acasă, păcănelele online sunt o alternativă ideală. Fiecare rotire este însoțită de suspans dacă joci pe bani reali, iar pentru a-ți deschide cont la un cazinou online îți ia maxim cinci minute. 

Se găsesc și peste 2.000 de jocuri de păcănele pe o platformă de jocuri de noroc licențiată. În cazul în care nu știi cu care să începi, ți le recomandăm pe următoarele cinci, care sunt printre cele mai distractive:

STARBURST
 
Starburst are o temă spațială viu colorată, cu grafică modernă și bijuterii strălucitoare. Designul jocului este simplu, dar elegant, iar diferitele efecte sonore îl fac și mai distractiv, de aceea îți recomandăm să îl joci cu sonor. Sentimentul este exact cel urmărit de producător: ai impresia că ai părăsit atmosfera terestră și gravitezi pe undeva pe Calea Lactee.

În ceea ce privește câștigurile, cele mai valoroase simboluri sunt „BAR” și „7”. Sunt plătite combinațiile formate de la cea mai din stânga coloană spre dreapta, dar și de la cea mai din dreapta coloană spre stânga. Acest slot are o funcție specială construită în jurul unei stele cu colțuri de culori diferite, care este simbol Wild și declanșează o rotire suplimentară gratuită, chiar dacă nu aduce un câștig în jocul de bază.

FRUIT SHOP
 
Sloturile cu fructe au o istorie bogată, care începe chiar inventarea primelor aparate de păcănele. „Fruit shop” reinventează această tematică, cu o grafică super și cu o funcție specială care nu se regăsește la foarte multe jocuri din cazinourile online. Cireșele, prunele, lămâile, portocalele și pepenii sunt într-un aprozar. Obții câștig dacă se aliniază minim trei pictograme de același fel pe o linie de plată, excepție făcând cireșele, care plătesc și dacă apar doar pe două role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta.

Fiecare câștig cu fructe aduce rotiri suplimentare, în funcție de numărul simbolurilor care îl formează. De exemplu, 3 lămâi generează un Respin, 4 lămâi aduc 2 rotiri suplimentare, iar 5 lămâi vin la pachet cu 5 rotiri suplimentare. Dacă în secvența de rotiri suplimentare apare alt câștig, numărul se suplimentează. Pictograma „Fruit Shop” este Wild. 

BOOK OF RA
 
Este unul dintre sloturile pentru care se acordă  rotiri gratuite la înregistrare. „Book of Ra” a prins atât de bine la public, încât Novomatic a lansat ulterior mai multe variante, printre care Book of Ra Deluxe, Book of Ra Magic, Book of Ra Deluxe 6 și Book of Ra 10 Deluxe. Inspirată din Egiptul Antic, tematica este una des întâlnită în lumea sloturilor. 

Grila este încadrată de doi stâlpi precum aceia găsiți în interiorul piramidelor, pe ea oprindu-se pictograme reprezentând exploratorul, statuia de aur a faraonului, o altă statuetă, a unei femei cu aripi și nelipsitul scarabeu. Cartea lui Ra este simbol Wild și Scatter. Minim trei cărți inițiază o serie de 10 rotiri gratuite cu joker expandabil ales dintre unul din simbolurile obișnuite.

TWIN SPIN
 
„Twin Spin” are o grafică elegantă și cel mai nou mecanism de câștig, care activează nu mai puțin de 243 de linii de plată pe cele 5 role și 3 rânduri. Simbolurile sunt clasice: diamantul care aduce până la 1000 de fise, șeptarul (plătește până la 500 de fise), BAR (plătește până la 400 de fise), clopoțelul și cireșele (plătesc până la 250 de fise), plus A și K (plătesc până la 40 de fise). Mai există și pictograma „Wild”.

Numele jocului este dat dat funcția specială Twin Reels, care face ca minim două role adiacente să fie identice, la fiecare rotire. Această caracteristică face ca slotul amintit să fie mai distractiv decât altele, pentru că înaintea fiecărei runde te întrebi: oare câte role gemene vor fi? Poți avea surpriza plăcută să fie chiar 4.

FLAMING HOT
 
Este una dintre cele mai populare păcănele clasice. Cu alte cuvinte, simbolurile sunt fructe, șeptari, dolar și BAR. Spre deosebire de alte sloturi din această categorie, are un număr mare de linii de plată, 40. Dacă se opresc simboluri asemănătoare pe minim trei role adiacente de la limita din stânga a grilei spre dreapta, atunci sunt șanse mari să obții câștig. La formarea combinațiilor care plătesc contribuie și simbolul Wild.

Simbolul Scatter (dolarul) este cel mai valoros. Pe lângă faptul că nu trebuie neapărat să se oprească pe o linie de plată pentru a aduce câștig, el îți suplimentează bugetul cu 500x miza în cazul în care apare pe toate cele cinci role ale slotului. Simbolurile câștigătoare iau foc, pentru senzația de „Flaming Hot”.

Comentarii