A murit și a doua fetiță din incendiul de la Trifești. Maria și Andreea aveau 3, respectiv 4 ani

miercuri, 09 martie 2022, 12:26
2 MIN
 A murit și a doua fetiță din incendiul de la Trifești. Maria și Andreea aveau 3, respectiv 4 ani

Din nefericire, incendiul de la Trifești care a avut loc pe 9 februarie a făcut două victime. A murit și a doua fetiță care era internată în spital din cauza arsurilor.

”Dragilor, în ciuda eforturilor făcute de fiecare dintre noi și, în mod special de medicii din spital care au vegheat zi și noapte pentru ca Maria – fetița de doar 3 anișori cu arsuri de 40% pe suprafața corpului să-și poată reveni, din păcate, corpul firav al copilei nu a mai rezistat durerii, iar micuța Maria s-a mutat alături de surioara ei Andreea, la Cer.Nu-mi rămâne decât a mă ruga Domnului Hristos să ne întărească în nădejdea Învierii dimpreună cu Maria și Andreea.
O vom conduce pe ultimul drum vineri, de la ora 12:00 și ne vom asigura ca totul să fie cât mai creștinește posibil.Bunul Dumnezeu să le fericească cu îngerii!”, scrie preotul Dan Damaschin pe pagina lui de Facebook

Vă reamintim că fetele erau în grija bunicului din cauza agresivității concubinului mamei lor. Pe 9 februarie, adulții au fost la Judecătorie pentru un proces, iar trei surori au rămas acasă. Din cauza jarului din sobă a izbucnit un incendiu, iar un vecin a scos fetițele din casă. Cea mare, de 11 ani, a avut arsuri pe 2% din suprafața corpului în timp ce surioarele mai mici au fost extrem de afectate. Internate în spital, micuțele au murit una după alta la un interval de două săptămâni.

Mai multe informații despre tragedie, AICI

Comentarii