Accident cu cinci victime la Mogoşeşti

marți, 09 iulie 2019, 09:00
2 MIN
 Accident cu cinci victime la Mogoşeşti

Cinci persoane au ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident care a avut loc în comuna Mogoşeşti. La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe, care le-au transferat pe victime la Compartimentul de Primire Urgenţe (CPU) Paşcani. Unul dintre şoferi, o femeie în vârstă de 30 de ani, avea traumtisme la cap şi faţă, mai multe fracturi costale şi o contuzie la nivelul pieptului. 

Pe locurile din faţă ale celor două maşini implicate în accidente se aflau o femeie în vârstă de 60 de ani, cu un traumatism toracic şi o rană la cap, şi o femeie de 40 de ani, cu un traumatism minor la nivelul pieptului. Pe locurile din spate ale maşinilor erau un bărbat de 61 de ani, care s-a ales cu o rană la faţă şi una minoră la cap, precum şi cu o contuzie la coloană, şi o fetiţă de un an şi şapte luni, cu o rană gravă la cap şi cu o lovitură la mâna stângă, care a fost transferată în cele din urmă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi. Cea de-a şasea victimă a accidentului a fost celălalt şofer, un bărbat de 40 de ani, care a refuzat transportul la spital.

„În urma accidentului de la Mogoşeşti, au acceptat îngrijire medicală cinci persoane, cu vârste cuprinse între aproape 2 şi 61 de ani, cu multiple traumatisme. A mai existat şi o a şasea victimă, însă a refuzat spitalizarea“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Accidentaţii se află acum sub supraveghere medicală. În urmă cu doar câteva zile, în aceeaşi zonă a mai avut loc un accident grav, în urma căreia o persoană a murit şi opt au fost rănite. 

Comentarii