Aglomeraţie în localuri după ce s-a spus că virusul chinezesc moare de la alcool!

marți, 25 februarie 2020, 10:10
2 MIN

* Ieri am scris că viruşii din China, dacă mai apucă vara, nu vor ajunge în România, ci vor prefera să-şi petreacă sezonul estival la bulgari, turci sau greci, că au condiţii mai bune şi preţuri avantajoase. Avem noi informaţii despre coronaviruşii cei mici şi răi, care au pus pe jar o bună bucată de omenire:

* Nenumăraţi cetăţeni susţin că acest virus ar fi fost lansat de Mark Zuckerberg şi de echipa sa, anume pentru ca oamenii din întreaga lume să nu se mai întâlnească prin locuri publice (parcuri, localuri, săli de spectacole etc.), să-şi dea mâna, eventual să se îmbrăţişeze sau chiar să se pupe şi să discute unul cu altul, prin viu grai, cam cum făceau şi strămoşii noştri – toate astea, în detrimentul Facebook!

* Unii oameni de ştiinţă au declarat recent că, pentru a nu ne molipsi de coronavirus, ar trebui să ne preocupăm mai puţin de măştile chirurgicale de pe faţă şi mai mult de igienă, să ne spălăm mai des şi mai conştiincios pe mâini. Nişte săteni din Machitori ne-au declarat: "Asta e o prostie, că apa nu-i bună nici în vin şi nici turnată pe mâini. Să văd eu un virus care rezistă să stea un minut pe mâinile mele, că nu m-am spălat din septembrie, nici măcar după ce mi-am scăpat telefonul în closet, apoi l-am căutat şi chiar l-am găsit!".

* Vestea că viruşii chinezeşti mor de la alcool a produs valuri de nesperată satisfacţie în rândul patronilor de localuri din întreaga ţară, care au inclus în meniuri tratamente complete, pe bază de diverse medicamente "pentru uz intern"; dintre acestea putem aminti binefăcătoarele "Feteasconal", "Caberneoxazol", "Ţuicoldrex", "Berinofug" sau "Vodcalmogastrin". Şi, desigur, Carmol!

* La aceeaşi veste au reacţionat prompt şi mai mulţi proprietari ai unor pensiuni, care au inaugurat la subsolul clădirilor piscine cu alcool, pentru dezinfectare externă; după prima săptămână, respectivii au fost nevoiţi să renunţe, din cauza turiştilor domiciliaţi în comunele apropiate, care au venit să se dezinfecteze şi au secat de tot bazinele. Unul dintre turiştii dezinfectaţi ne-a povestit că într-o zi de tratament a consumat mai mult decât în zece zile de stat cu băieţii la bufet şi de zece ori mai ieftin. "Ce-i drept, am înghiţit şi nişte fire de păr, da' a meritat investiţia!".

Comentarii