Asociaţia Metropolitană de Transport Public Iaşi şi-a lansat site-ul. Vezi care sunt traseele, orele de plecare şi tarifele, începând cu 1 ianuarie 2023!

luni, 05 decembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Asociaţia Metropolitană de Transport Public Iaşi şi-a lansat site-ul. Vezi care sunt traseele, orele de plecare şi tarifele, începând cu 1 ianuarie 2023!

Asociaţia Metropolitană de Transport Public Iaşi (AMTPI) şi-a lansat propriul site. Acesta cuprinde în detaliu informaţiile de care ieşenii ar avea nevoie cu privire la viitoarele trasee ce vor fi implementate odată cu începerea noului an, 2023. Traseele transportului metropolitan, tarifele şi gratuităţile, dar şi alte detalii precum campaniile care vor avea loc sau date de contact sunt disponibile acum pe site-ul AMTPI.

„Mobilitatea cetăţenilor, realizarea unei infrastructuri moderne de transport rutier şi feroviar, respectiv transport alternativ la nivelul zonei metropolitane a devenit o necesitate stringentă pentru mediul de afaceri în special şi pentru comunitate în general. Constituirea acestei Asociaţii contribuie la creşterea capacităţii de atragere a fondurilor europene pentru finanţarea investiţiilor necesare în infrastructura tehnico-edilitară aferentă serviciului de transport, care să asigure un sistem de mobilitate inteligentă pentru zona periurbană”, se arată pe site-ul asociaţiei.

În parteneriat cu Compania de Transport Public Iaşi (CTP), AMTPI pune la dispoziţie ieşenilor începând cu 1 ianuarie 2023, transport în zona metropolitană cuprinzând zece comune limitrofe: Aroneanu, Bârnova, Ciurea, Holboca, Miroslava, Popricani, Rediu, Tomeşti, Ţuţora şi Valea Lupului. Pe lângă harta traseelor disponibile, pe site-ul AMTPI se găsesc orele de plecare pentru fiecare comună în parte. Pentru mai multe detalii, site-ul poate fi accesat prin următorul link: https://www.amtpi.ro/. 

Comentarii