Bărbat din Iaşi, prins la furat de un poliţist aflat în timpul liber şi o studentă

duminică, 31 ianuarie 2021, 13:16
1 MIN
 Bărbat din Iaşi, prins la furat de un poliţist aflat în timpul liber şi o studentă

Sâmbătă seara, Dan, poliţist aflat în timpul liber şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi, cu privire la faptul că au observat un bărbat care a sustras bunuri din faţa unei benzinării, din municipiul Iaşi.

Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificat bărbatul de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi sustras două bidoane cu ulei de motor de la o benzinărie din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 135 de lei, prejudiciu ce a fost recuperat de poliţişti.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 30 ianuarie a.c., să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Dan este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, iar din anul 2018 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi.

 

 

Comentarii