Bărbatul beat mort şi fără permis ce a fost prins după ce şoferii speriaţi au sunat la 112 a ajuns sub control judiciar

joi, 26 august 2021, 01:50
1 MIN
 Bărbatul beat mort şi fără permis ce a fost prins după ce şoferii speriaţi au sunat la 112 a ajuns sub control judiciar

Bărbatul care a fost depistat de poliţişti băut şi fără permis de conducere la volanul unei autoutilitare a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Pe 20 august, un bărbat de 52 de ani a fost oprit în trafic, în urma unor sesizări făcute de alţi şoferi la 112. Bărbatul conducea o autoutilitară dinspre municipiul Iaşi spre comuna Vlădeni, iar şoferii din trafic i-au observat modul haotic de deplasare pe carosabil. În urma acţiunii poliţiştilor s-a dovedit că inculpatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Iar în urma unui control cu aparatul alcooltest s-a dovedit că bărbatul consumase băuturi alcoolice, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor constatate.

Luni, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat instanţei, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii