Bogdan Stancu a adus victoria echipei Genclerbirligi în meciul cu Alanyaspor

luni, 05 aprilie 2021, 08:29
1 MIN
 Bogdan Stancu a adus victoria echipei Genclerbirligi în meciul cu Alanyaspor

Genclerbirligi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Alanyaspor, în etapa a XXXII-a a campionatului Turciei. La oaspeţi, Bogdan Stancu a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 69, în locul lui Sandro Lima. Românul a marcat golul victoriei, în minutul 82.

Celelalte goluri au fost înscrise de Kutlu '21 (Alanyaspor), respectiv Johansson '8. În urma acestui rezultat, Genclerbirligi speră în continuare la salvarea de la retrogradare. Echipa lui Stancu ocupă lcoul 19, penultimul, cu 30 de puncte, la două puncte de Ankaragucu, de pe locul 17, utimul care asigură prezenţa în prima ligă.

Alanyaspor ocupă lcoul 5, cu 49 de puncte, la egalitate cu Hatayspor, de pe locul 6. Un alt rezultat surprinzător a fost înfrângerea liderului Beşiktaş Istanbul, în deplasare, la Kasimpaşa (Kara 19).

Cititi si: Bogdan Stancu a marcat golul echipei Genclerbirligi în meciul cu Fenerbahce

Beşiktaş are 64 de puncte şi conduce în clasament, iar Galatasaray este pe locul 2, cu 61 de puncte şi un meci în plus. Fenerbahce ocupă locul 3, cu 59 de puncte, iar Trabzonspor, locul 4, cu 56 de puncte. Kasimpaşa este pe locul 14, cu 34 de puncte.

 

 

Comentarii