Campania ZDI: Noi donaţii în ghetuţele prichindeilor din Cioca Boca

vineri, 04 decembrie 2020, 02:50
3 MIN

Ziarul de Iaşi continuă Campania de Crăciun în cadrul căreia dorim să le aducem ghetuţe din piele, căciuliţe, mănuşi şi fulare copiilor de la şcoala din Cioca Boca, comuna Şcheia. În cadrul demersului nostru s-au alăturat şi alte persoane cu suflet mare, care îşi doresc să aducă un zâmbet de Crăciun acestor copii ce aproape au uitat să mai viseze. Astfel, Compania Focality donează pentru darurile copiilor din Cioca Boca suma de 3.000 de lei, iar preşedintele Organizaţiei Muncipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, dăruieşte pentru cadourile micuţilor suma de 1.500 de lei. Totodată, o ieşeancă care a dorit să îşi păstreze anonimatul a donat 500 lei.

Copiii din localitatea Cioca Boca, comuna Şcheia, îl aşteaptă în acest an cu emoţii pe Moşul cel bun, şi speră ca în curând să nu mai înfrunte frigul în şlapi sau tenişi. Alături de iniţiativa Ziarului de Iaşi, care doreşte să le facă un Crăciun mai frumos acestor micuţi, s-au alăturat şi reprezentanţii companiei Focality, care au donat 3.000 de lei.

Compania este în fiecare an alături de demersurile umanitare ale redacţiei, contribuit consistent în cadrul campaniilor de Crăciun. De asemenea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, a dorit să le ofere un zâmbet micuţilor din Cioca Boca, donând suma de 1.500 de lei.

„Am decis să sprijin şi anul acesta iniţiativele presei locale de a proba existenţa lui Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi din judeţ. M-au impresionat relatările Ziarului de Iaşi despre copiii din Cioca Boca. Sunt eu însumi tată, şi suferinţele celor mici îmi răscolesc sufletul. Nu aş vrea ca acest gest să fie asociat campaniei electorale în care ne aflăm. Generozitatea şi întrajutorarea sunt valori în care cred şi pe care le-am cultivat mereu. Sper din inimă ca ajutorul meu şi al altor ieşeni să aducă un zâmbet pe chipurile micuţilor. Mai cred, însă, că nu doar de Crăciun şi de Paşte ar trebui să îi ajutăm, ci să găsim soluţii în aşa fel încât satele Moldovei să iasă din zodia aceasta a sărăciei extreme”, a punctat Marius Ostaficiuc.

Alături de Campania Ziarului de Iaşi s-a alăturat şi o ieşeancă cu suflet mare, care a dorit însă să îşi păstreze anonimatul. Ieşeanca este în fiecare an alături de demersurile umanitare ale Ziarului de Iaşi.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email.

Totodată, şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

Despre demersul jurnalistic al Ziarului de Iași, citiți: 

Campania de Crăciun. Să-i ajutăm pe copiii din Cioca-Boca. Merită o şansă!

Primii donatori pentru copiii săraci din Cioca-Boca. Cum îi puteţi ajuta şi dumneavoastră

Comentarii