Campionul mondial, Antoine Griezmann, a oferit faza serii în Liga Campionilor

joi, 29 noiembrie 2018, 10:27
1 MIN
 Campionul mondial, Antoine Griezmann, a oferit faza serii în Liga Campionilor

Atletico Madrid s-a impus în faţa celor de la AS Monaco, 2-0, pe propriul teren, iar faza serii a venit de la campionul mondial, Antoine Griezmann. Spre suprinderea tuturor momentul nu are legătură nici cu o pasă spectaculoasă sau cu vreun gol de generic, ci cu un gest superb făcut de francez.

La începutul partidei de pe Wanda Metropolitano, în timpul ascultării imnului Ligii Campionilor, Griezmann a fost surprins de camerele video când îi lega şireturile băieţelului care l-a însoţit pe teren. Cel mic se pare că nu s-a descurcat cu adidaşii, iar atacantul de 27 de ani nu l-a lăsat la greu. S-a aplecat, a legat şireturile şi s-a ridicat, aplaudând imnul Ligii, dar şi startul meciului.

Antoine Griezmann a făcut un meci mare în faţa celor de la AS Monaco. În minutul al doilea i-a oferit o pasă de gol lui Koke, iar în minutul 24 a marcat golul al doilea al partidei şi a stabilit şi scorul final, 2-0 pentru Atletico Madrid. Francezul are 4 goluri şi un assist în cele cinci partide de Ligă, de sezonul acesta. El are 11 goluri marcate în ultimele 11 meciuri în Champions League.

 

 

Comentarii