Ce filme rulează în această săptămână la Ateneu şi cât costă un bilet

luni, 28 ianuarie 2019, 20:14
2 MIN
 Ce filme rulează în această săptămână la Ateneu şi cât costă un bilet

Iubitorii cinematografiei au ocazia să urmărească astăzi, la Cinema Ateneu, filmul Dogman, în regia lui Matteo Garrone, triplu-laureat la Premiile Academiei Europene de Film. „Frizerul de câini“ sau Dogman va rula astăzi, 28 ianuarie, de la ora ora 21.30. Pelicula spune povestea lui Marcello, un simpatic şi caraghios frizer de patrupede, care îşi completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând şi droguri. 

Situaţia se complică atunci când Simoncino, client fidel de al lui Marcello şi fost boxer, e eliberat din puşcarie, iar întreg cartierul se opune întoarcerii în comunitate a fostului sportiv. Doar Marcello îi sare în ajutor şi chiar ticluieşte un plan de răzbunare. Pelicula nu este recomandată minorilor sub 15 ani. Filmul va rula şi pe 30 ianuarie, de la ora 15.00 şi de la ora 18.00. Tot săptămâna aceasta, pe 30 ianuarie de la ora 20.00, va rula şi „Mary regina Scoţiei“, o dramă istorică în regia lui Josie Rourke şi scrisă de Beau Willimon, care se bazează pe biografia „My Heart Is My Own: The Life of Mary Queen of Scots“ a lui John Guy.

De asemenea, „Violentul“ (Destroyer/Capcana), în care Nicole Kidman interpretează o poliţistă ce elimină unul câte unul membrii unei bande de spărgători de bănci, va rula pe 1 februarie de la ora 20.00 şi tot pe 1 februarie, de la ora 18.00, va rula şi documentarul „Iaşi, capitala sacrificiului“. În weekend, cei mici vor putea viziona „How to Train Your Dragon: The Hidden World“ (Cum să-ţi dresezi dragonul – 3), o animaţie 3D. Biletele sunt puse în vânzare la preţul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D şi proiecţia de gală, şi vor putea fi achiziţionate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iaşi. Ochelarii 3D sunt incluşi în preţul biletului. 

 

 

Comentarii