Ce poză, ce vremuri…

sâmbătă, 31 octombrie 2020, 02:50
2 MIN
 Ce poză, ce vremuri…

Iaca ce poză am mai pescuit zilele astea prin bulboanele alea întunecate ale politichiei ieşene prezente pe Facebook, stimaţi telespectatori! 

Poză ce circulă deja cu circuit închis de câteva zile, spre amuzamentul general.

Şi ştiţi de ce se amuză lumea de poza asta făcută în 2012? Pentru că, n-o să vă vină să credeţi, dar acei oameni de acolo din poză, aflaţi acum în peste cinci sau chiar şase partide, de la Surdu în PSD la fostul premare Tătaru în ALDE, Movilă în PMP, Tomaşeschi în ce-o mai fi el, nu mai zicem de liberali sau PDL-işti, ei bine, erau atunci pe aceeaşi listă electorală, a ARD Iaşi.

Ehe, iată, dragilor, ale tinereţii valuri politice!

Politichie şi BMW X5

Două vorbe scurte pe azi şi despre povestea ultimei achiziţii a Electricianului şef de la partidoi, care şi-a cumpărat recent un BMW X5, gipan din ăla de traficant, nou-nouţ. Bârfeşte lumea prin partidoi că maşinoiul l-a cumpărat după ce s-a enervat că a rămas cu banii pregătiţi de campanie, neprinzând loc pe liste la locale, tamponat şi scos în decor de nea Măricel şi oamenii lui.

Hodoronc tronc, însă, iote că a ajuns pe liste la parlamentare (nesperat chiar şi pentru el: dar despre asta vom vorbi pe larg în episodul viitor). Iar acuma zice-se că omul caută să vândă maşina, că are nevoie de mălai. Dar cică nu vrea să lase deloc din preţ, că e nouă. Băbăiatu’, o cheie dacă ai apucat să dai la ea, gata, 20-30% jos din preţ. Ia întreabă-l pe Toma, că el ştie din tinereţe!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii