Cinci absenţi pentru Timişoara

miercuri, 17 noiembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Cinci absenţi pentru Timişoara

Doi dintre ei sunt oameni de bază ai Politehnicii

 

Zilele libere primite de jucătorii Politehnicii Iaşi la finalul partidei cu Unirea Slobozia, din etapa a XIII-a a Ligii a II-a de fotbal, disputată pe 6 noiembrie, au fost urmate de o perioadă intensă în Copou. De miercurea trecută, când au fost reluate antrenamentele, antrenorul Costel Enache nu şi-a lăsat deloc elevii acasă, nici măcar sâmbătă sau duminică. Programul cu o şedinţă de pregătire în fiecare dimineaţă a fost continuat şi în această săptămână şi va merge în acelaşi ritm până vineri, când se va pleca la Timişoara, pentru duelul cu Ripensia, din runda a XIV-a. După cum v-am informat, deplasarea în Banat se va face cu avionul. Politehnica va pleca dimineaţă din Iaşi, va face o haltă la Bucureşti şi va ajunge în jurul prânzului în oraşul de pe Bega. Pentru reducerea cheltuielilor, cu avionul vor merge, teoretic, doar 20 de jucători, Enache şi un antrenorul secund Adrian Senin. Restul delegaţiei va face deplasarea cu autocarul, plecarea urmând a avea loc joi, la prânz.

La duelul cu Ripensia, antrenorul ieşenilor nu va conta pe cinci jucători, Răzvan Onea, Sekou Camara, Brayhan Torres, Andrei Istrate şi Ioan Pop. Onea a primit într-un mod stupid cartonaş roşu în disputa cu Slobozia, după două avertismente, şi stă o etapă, iar Camara este şi el suspendat deoarece a încasat în duelul cu Unirea al patrulea cartonaş galben din această stagiune. În cazul ultimilor trei fotbalişti amintiţi anterior, situaţia este neschimbată faţă de cum v-am informat în trecut, anul 2021 fiind, teoretic, încheiat pentru ei. Torres, care a suferit o fractură la mână luna trecută, e în ţara natală, Columbia, Istrate este în continuare exclus din echipă din cauza unor probleme disciplinare, iar Pop abia a reluat antrenamentele după lunga perioadă generată de fractura la umăr.

În schimb, un alt jucător care a fost mult timp indisponibil, Ovidiu Mihalache, care nu a mai jucat din etapa a VII-a, va face deplasarea la Timişoara. În Banat sunt şanse mari să meargă şi Cristi Puşcaş, care a reluat de luni antrenamentele, după problemele medicale pe care le-a avut săptămâna trecută. Disputa Ripensia – Poli va începe la ora 11:00. Imediat după meci, ieşenii se vor întoarce acasă, cu autocarul.

 

Comentarii