Cine sunt ieșenii implicați în accidentul grav de la Vaslui

luni, 15 mai 2023, 01:50
1 MIN
 Cine sunt ieșenii implicați în accidentul grav de la Vaslui

Duminică dimineață doi ieșeni din comuna Șcheia se aflau într-un autoturism care se îndrepta cu viteză spre Iași. La volanul autoturismului se afla Ștefan Suman în vârstă de 24 de ani iar în dreapta lui, Puiu Pește în vârstă de 43 de ani.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului iar autoturismul  a părăsit drumul și a lovit violent un copac. În urma impactului frontal, Puiu Pește a murit pe loc iar șoferul a fost rănit grav. Cei doi lucrau în domeniul construcțiilor.

"Garda II Negrești și Detașamentul de pompieri Vaslui, au intervenit în dimineaţa zilei de duminică, 14 mai, cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în raza localității Rateșul Cuzei, comună Rebricea. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane din Iași. La sosirea echipajelor de intervenție, autoturismul se afla răsturnat pe o parte, după ce în prealabil lovise un nuc. Victimele erau încarcerate. Una dintre victime prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța TIM (terapie intensivă mobilă) declarând decesul acesteia. Cea de-a doua victimă prezintă semne vitale, a fost extrasă din autoturism, i s-a acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui", au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Comentarii