De Business

Punem punctul pe știi

Continental Iaşi învită persoanele interesate de tehnologie la o conferinţă online

joi, 26 noiembrie 2020, 02:00
2 MIN
 Continental Iaşi învită persoanele interesate de tehnologie la o conferinţă online

Ieşenii care doresc să descopere ultimele tendinţe din industria automotive şi să se familiarizeze cu tehnologiile dezvoltate de inginerii Continental Iaşi pot participa gratuit la Continental Technical Show (CTS) 2020, ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie. Evenimentul va avea loc online, în data de 11 decembrie 2020.

 Organizatorii propun o experienţă virtuală completă care se adresează studenţilor la facultăţile cu profil tehnic, mediului academic şi profesioniştilor din domeniu. Înscrierile se pot face până pe data de 10 decembrie. Ediţia CTS 2020 va include conferinţe live, susţinute de experţii Continental din Iaşi, pe teme care abordează cele mai noi tehnologii şi tendinţe tehnologice din industrie, cum ar fi folosirea inteligenţei artificiale, conducerea autonomă, dezvoltarea vehiculelor electrice, precum şi a funcţiilor de securitate a pasagerilor şi a vehiculelor. Totodată, va avea loc şi o expoziţie virtuală 3D, prilej pentru toţi pasionaţii de tehnologie să cunoască îndeaproape lumea Continental şi tehnologiile dezvoltate de echipa din Iaşi. Tot în cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de informare despre oportunităţile de carieră din locaţie.

Specialiştii Continental din Iaşi sunt implicaţi în elaborarea tehnologiilor de vârf din industria auto, ca de exemplu unităţi de control a geamurilor şi trapei, aplicaţii de navigaţie şi multimedia. De asemenea, la sediul din Iaşi se lucrează şi la primul sistem de frână vacuumless brake „one box design” din lume, care sporeşte eficienţa procesului de frânare, propunând, în acelaşi timp, un design compact, apreciat de producătorii din industria de autovehicule. În parteneriat cu mediul universitar local şi internaţional, inginerii Continental Iaşi lucrează în proiecte dedicate oraşelor şi maşinilor inteligente, capabile să crească eficienţa, siguranţa şi confortul condusului. 

Comentarii