Costel Alexe (PNL): Invit astăzi şi îi îndemn pe toţi ieşenii să meargă la vot

duminică, 06 decembrie 2020, 10:49
1 MIN
 Costel Alexe (PNL): Invit astăzi şi îi îndemn pe toţi ieşenii să meargă la vot

Costel Alexe s-a prezentat la secţia de votare unde este arondat însoţit de candidaţi şi membri ai partidului. Alături de el a fost prezent primarul Mihai Chirica şi Alexandru Moraru, candidat din partea PNL pentru un loc în Parlament.

“Am votat astăzi pentru dezvoltarea judeţului nostru. Am votat astăzi pentru un Parlament care poate să susţină un Guvern, să poată să implementeze în următorii patru ani Planul Naţional de Rezilienţă şi Redresare Economică. Am votat cu gândul la toţi acei ieşeni care aşteaptă de mult timp, de prea mult timp, autostrăzile, parcurile industriale, spitalul regional de urgenţă, institutul de boli cardiovasculare, infrastructura de tineret şi sport.

Invit astăzi şi îi îndemn pe toţi ieşenii să meargă la vot pentru ca în următorii patru ani, împreună cu administraţia locală cu un Parlament puternic, un Guvern axat pe dezvoltare să facem din judeţul nostrum, cu adevărat, un judeţ european. Îi invit să iasă la vot respectând restricţiile sanitare pentru că de votul lor de astăzi depind următorii patru ani, care pot fi de dezvoltare sau viceversa de amatorism sau populism. Aşa că, dragi ieşeni mergeţi la vot cu încredere”, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, la ieşerea de la urna de vot.

“Am votat pentru a reda Parlamentul românilor, am votat pentru o Românie care se dezvoltă”, a spus şi Alexandru Muraru la iesirea din sectia de votare. 

Comentarii