De Business

Punem punctul pe știi

Cum este să lucrezi în IT într-o clădire modernă de birouri din Iași: O ZI LA GRAPEFRUIT

vineri, 12 martie 2021, 17:39
3 MIN
 Cum este să lucrezi în IT într-o clădire modernă de birouri din Iași:  O ZI LA GRAPEFRUIT

Dan Zaharia, consultant în cadrul companiei de imobiliare Extind, și-a propus ca timp de trei săptămâni să facă un tur al clădirilor de birouri moderne din Iași. Va lucra zilnic din birourile a peste 10 companii românești și multinaționale din sectorul IT & Outsourcing din orașul nostru.

"Cu tot tacâmul de avantaje, dar în condiții de distanțare fizică cu respectarea regulilor sanitare: cu card de acces, cu tricou / șapcă de la firmă, cu mașină corporate de la Ford Iasi – ATI Motors Holding, citind zilnic ziarele de calitate alături de o cafea bună, cu un coș de fructe pe birou, cu mâncare livrată la prânz de chef Bogdan Puiu de la Soft & Grace, cu internet 5G de la Orange, cu salariu livrat pe cardul George de la BCR, cu semnare de acorduri SSM si GDPR", spune Dan Zaharia, adăugând că cel mai mult "îl îngrijorează" însă că va trebui să se ducă dis-de-dimineață la piscină sau seara târziu la o sală de fitness "ca orice corporatist care se respectă".

"Pentru orice eventualitate îmi fac și un abonament de beneficii medicale", arată Dan Zaharia.

Astfel, cu un nou concept de design și măsuri stricte privind distanțarea socială, Grapefruit Romania l-a "găzduit" pe Dan Zaharia  miercuri, 3 martie 2021,.

JURNAL DE BIROU: O ZI LA GRAPEFRUIT

Companie: Grapefruit Romania
Prezența în România: din 1999 in Iasi si in Bucuresti
Nr. angajați: >50
Nr. angajări in ultimele 12 luni: circa 15 de noi colegi (incl. la Bucuresti)
Suprafață birouri:  >300 mp
Clădire: vila Pogor, zona Copou
Meniu livrat de Soft & Grace: Supa clara de vita cu franjuri de clatita; Coaste de porc cu cartofi gratinati si salata varza; Mere coapte cu crema fina de ciocolata alba si aluat crocant

Pe doua etaje, într-o vila de pe dealul Copoului, #Grapefruit e un business 100% antreprenorial romanesc ce a trecut de pragul de 20 de ani. Chiar si in acesta perioada cu multe provocări, vibe-ul echipei rămâne pozitiv, cu Georgiana si Anca la timonă. Pentru câteva ore m-am simțit parte din echipă, cu oameni faini alături, dornici de interacțiune si puși pe creativitate.

Pe scurt, niște birouri vii. Oameni, nu metri pătrați. Acum câteva săptămâni într-un interviu PIN Talk discutam cu Anca Teletin despre cum va arăta viitorul normal la Grapefruit: WFH, WFO sau Hibrid. Link video aici.

La cea mai recentă gală de premiere PIN Awards, Georgiana Dragomir a câștigat titlul de Entrepreneur Woman of the Year 2019, categorie dedicată femeilor (co)fondatoare ale unor companii ITO care s-au remarcat prin rezultate deosebite in business si sunt un modele pentru noua generație de fete si femei care vor sa activeze in tehnologie.

Grapefruit este o agenție de consultanță digitală & User Experience din Iași. De peste 21 de ani, Grapefruit oferă servicii digitale si de software development clienților săi și caută soluții pentru provocările lor de marketing & business. În interiorul agenției se află oameni pasionați de munca lor, lucru ce a dus la crearea unor proiecte de succes și formarea de relații de lungă durată cu clienții săi.

Planuri pentru 2021: Anul acesta și-am propus să impacteze cât mai multe organizații prin dezvoltarea mai multor inițiative și produse digitale care au un impact clar și vizibil în performanță business-urilor clienților. Scopul este acela de a transforma organizațiile din punct de vedere digital astfel încât să ajungă la un nivel de maturitate optim.

Implicarea in comunitate: Grapefruit se implică activ în transformarea digitală a organizațiilor prin intermediul Digital Innovation Hub. Fiind de totodată unul din fondatorii acestui prim hub digital din nord-estul României.

Printre interesele de a ajuta la digitalizarea companiilor, Georgiana Dragomir dar și Anca Teletin au participat la numeroase evenimente dedicate studenților și comunităților IT din zona Moldovei, cu obiectivul de a încuraja, formă și motiva o nouă generație de antreprenori și programatori.

Citește și: Cum este să lucrezi în IT într-o clădire modernă de birouri din Iași: O ZI LA NESS

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii