De Business

Punem punctul pe știi

Cursuri de montarea scaunului auto pentru copii şi simulări la impact frontal

Două zile de seminarii despre siguranţa auto copii, sesiuni de montaj ale scaunelor de copii, simulări de accident şi test drive cu zeci de modele de maşini

sâmbătă, 02 octombrie 2021, 01:50
2 MIN
 Cursuri de montarea scaunului auto pentru copii şi simulări la impact frontal

Casa Auto Iaşi împreună cu Fundaţia Siguranţă Auto Copii vă aşteaptă pe 2-3 octombrie 2021 în parcul expoziţional Mall Auto din Şos. Păcurari nr. 177 la un eveniment dedicat Siguranţei Auto pentru Copii. Timp de două zile puteţi participa la seminarii, la test drive-uri cu zeci de modele de ultimă generaţie de la 13 mărci auto, la sesiuni de montaj ale scaunului auto şi cursuri de prim ajutor. De asemenea, au fost pregătite şi simulări la impactul frontal cu manechin bebeluş în cadrul unor demonstraţii practice cu simulatorul în caz de accident.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 2-3 octombrie 2021, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber. Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la mărcile Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault.

“Siguranta rutieră se învaţă încă din copilărie! Ca să nu riscăm ca la vârsta adolescenţei să trimitem pe străzi participanţi la trafic care să îşi asume riscuri pe care nu le pot calcula corect şi să provoace tragedii, este responsabilitatea noastră ca adulţi şi părinţi să îi învăţăm despre aceste riscuri. Prima lecţie despre ce înseamnă să respectăm condiţiile de trafic, atât în maşină, cât şi în afara ei, o învăţăm încă de la primul drum al copilului, pe traseul maternitate – acasă", a declarat Mirela Podea – Director de Marketing Tester Grup.

Împreună cu Fundaţia Siguranţă Auto Copii au fost pregătite două zile de eveniment în care se va încerca un răspuns la cele mai frecvente întrebări pe tema deplasărilor în siguranţă cu maşina, acordării primului ajutor în caz de accident, dar şi cum se alege maşina de familie. “Siguranţa copiilor nu trebuie lăsată exclusiv în sarcina lor! Noi, părinţii, suntem primii responsabili de educaţia privind siguranţa în trafic! Suntem o ţară campioană la numărul de victime, iar din păcate, România rămâne ţara din Uniunea Europeană cu cele mai multe accidente soldate cu victime. Alături de ceilalţi membri ai Fundaţiei Siguranţă Auto Copii şi împreună cu partenerii noştri de la Casa Auto Iaşi ne propunem să oferim informaţii validate tehnic şi medical în ceea ce priveşte transportul în siguranţă al micilor şi marilor pasageri în cele 2 zile de eveniment", a declarat Dr. Alice Dona-Mitu, de la Fundaţia Siguranţă Auto Copii.

Vă puteţi programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau pe pagina evenimentului, aici: https://mallauto.testergrup.ro/evenimente/back-to-school-in-siguranta.

Comentarii