De Business

Punem punctul pe știi

De ce a decis o firmă cu origini în Frankfurt să se extindă în Iaşi chiar în pandemie

vineri, 25 iunie 2021, 12:33
1 MIN
 De ce a decis o firmă cu origini în Frankfurt să se extindă în Iaşi chiar în pandemie

De când a apărut pe piaţa locală, în urmă cu trei ani, furnizorul de servicii şi soluţii software Counsel Group Frankfurt (CGF) România a avut o creştere constantă, atât la nivelul liniilor de business, cât şi al clienţilor şi numărului de agenţi, 2021 fiind marcat de dezvoltarea şi consolidarea biroului de la Iaşi, unde investiţiile ajung la 700.000 de euro.

GF România s-a concentrat cu precădere anul acesta asupra vânzărilor datorită oportunităţilor de business pe care le-a generat pandemia de coronavirus, iar obiectivele din 2021 implică transformări şi asupra businessului de aici: creşterea calităţii serviciilor pentru clienţii existenţi, triplarea cifrei de afaceri pentru una din liniile de business, de la 800.000 de euro, la 2,5 mil. euro, transformarea din livrare în metodologia SCRUM (Scaled Agile Framework) pentru cel mai mare proiect al societăţii şi, nu în ultimul rând, extinderea biroului de la Iaşi la 100 de angajaţi.

„La nivel internaţional, ne propunem să demarăm primele proiecte în Emiratele Arabe Unite. Localizată în Abu Dhabi, verticala de business pentru CGF UAE este zona de healthcare, care ne dorim să fie o nouă verticală alături de cele de manufacturing, energy and gas utilitites şi de servicii, pe care le livrăm deja în Europa. Începând din luna iulie, perioada de carantină obligatorie pentru Abu Dhabi va fi anulată, astfel că vom intensifica vizitele de lucru necesare clienţilor din regiune”, spune Alexandru Sgâncă, business unit manager şi country manager CGF România.

Aflați amănunte de pe businessmagazin.ro.

Comentarii