Debut al handbalistelor ieşene pe teren propriu

joi, 15 septembrie 2022, 21:39
1 MIN
 Debut al handbalistelor ieşene pe teren propriu

După ce a cedat surprinzător în prima etapă a ultimului eşalon de handbal feminin intern, Divizia A, 16-20 la Piatra Neamţ, în faţa unei grupări care a contat pe doar opt jucătoare tot meciul, CSM Iaşi 2020 se pregăteşte de primul duel oficial acasă. 

Sâmbătă, de la ora 10:00, formaţia pregătită de Daniel Bura şi Macrina Tomuleac se va confrunta în Sala LPS Iaşi cu echipa secundă a CSM Galaţi. Conform programării iniţiale, partida trebuia să se dispute pe malurile Dunării. Confruntarea va avea loc însă la Iaşi, ca urmare a solicitărilor clubului gălăţean, după cum a anunţat CSM Iaşi 2020.

Ieşencele, care au un buget consistent, de 350 000 de euro, sunt mari favorite în disputa cu o grupare formată din tinere. Oaspetele de mâine au cedat în prima rundă a eşalonului doi, 23-25 în deplasare contra CS Harghita. Mai trebuie precizat că prima echipă de handbal feminin a Galaţiului se află pe ultimul loc în prima ligă, după ce nu a obţinut vreun punct în primele patru runde la finalul cărora are un golaveraj groaznic, -33. 

Comentarii