Debut cu stângul al handbaliştilor ieşeni

vineri, 22 ianuarie 2021, 02:43
2 MIN
 Debut cu stângul al handbaliştilor ieşeni

 

Poli – CSU Galaţi 25-32 în etapa a IV-a a Diviziei A. Partida s-a disputat la Turda, unde ieşenii vor mai juca încă trei meciuri

Handbaliştii de la Politehnica Iaşi au pierdut primul meci oficial disputat în acest an. În al doilea turneu al turului Seriei A a Diviziei A, care se derulează la Turda, elevii lui Florin Spiridon au cedat cu 25-32 în faţa CSU Galaţi.

Ieşenii mai aveau programate să dispute încă trei partide în oraşul ardelean: astăzi, contra CSU Piteşti, sâmbătă, cu echipa târgovişteană CSU şi duminică în compania CSM Ploieşti. Confruntarea de mâine cu gruparea dâmboviţeană nu va mai avea însă loc, aceasta neprezentându-se la turneu.

Anul trecut, în primele trei dueluri din tur, disputate tot la Turda, Poli a bifat două victorii (48-41 contra CNE Sighişoara şi 35-28 cu echipa secundă a grupării de primă ligă CSM Bacău) şi un eşec (27-41 cu satelitul unui alt club din Liga Naţională, CSU Suceava). Înaintea turneului din această săptămână, Poli se afla pe locul IV al clasamentului, cu 6 puncte, tot atâtea câte avea şi formaţia din Ploieşti. Pe primele două poziţii, cu maximum de puncte, se situau CSU Suceava II şi CSU Piteşti. CSM Bacău II avea trei puncte, iar formaţiile din Târgovişte, Galaţi şi Sighişoara – zero. Reamintim, în acest an eşalonul secund de handbal masculin cuprinde trei serii, sistemul de promovare în eşalonul de elită fiind foarte complicat, cu alte turnee, organizate după terminarea sezonului regulat.

Comentarii