Dispută conjugală într-un apartament din Centrul Civic, tranşată cu cuţitul

Femeia a ajuns înjunghiată în cap şi mâini la spital, în timp ce bărbatul s-a dus să se predea singur la secţia de Poliţie.

joi, 12 iulie 2018, 01:50
1 MIN
 Dispută conjugală într-un apartament din Centrul Civic, tranşată cu cuţitul

Alte două cazuri de persoane înjunghiate au fost semnalate ieri la spitalele ieşene. O femeie în vârstă de 61 de ani, care locuia pe strada Anastasie Panu, a fost adusă de către un echipaj SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit şi bătută cu picioarele de către soţ. În urma observaţiilor, s-a constatat că aceasta prezenta mai multe răni în zona capului, la nivelul abdomeniului şi al braţului stâng.

 „Pacienta în vârstă de 61 de ani, victima unei dispute conjugale, a ajuns în UPU cu o plagă la nivelul regiunii parietale stângi, una la nivelul mâinii stângi, o plagă foarte mică în zona cervicală şi cu leziuni toraco-abdominale, în urma unor lovituri cu picioarele“, a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.  Aceasta a fost dirijată către Spitalul de Neurochirurgie. Soţul femeii ar fi fost plecat deja să se predea poliţiei înainte ca la faţa locului să ajungă forţele de ordine.  Tot ieri a ajuns la spital şi o persoană de 41 de ani, din comuna Popeşti, după ce a fost înjunghiată în condiţii necunoscute. Aceasta prezenta o plagă în zona toraco-abdominală dreaptă, ce a dus la o acumulare de sânge în cavitatea pleurală, precum şi o laceraţie hepatică. Femeia a fost internată în Secţia de Chirurgie a spitalului, unde va rămâne pentru a primi tratamentul corespunzător. 

 

Comentarii