Doi derbedei din Cantemir tâlhăreau în scări de bloc. Îi vedem, în scurt timp, înapoi pe străzi?

sâmbătă, 24 noiembrie 2018, 02:49
1 MIN
 Doi derbedei din Cantemir tâlhăreau în scări de bloc. Îi vedem, în scurt timp, înapoi pe străzi?

Doi puşti din căminele Cantemir care jefuiau pensionari în scări de bloc, au fost reţinuţi ieri de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi. Cei doi minori au “la activ” numeroase infracţiuni de tâlhărie: unul are cinci fapte, iar celălalt, patru infracţiuni.

Cei doi stăteau de obicei pe lângă sau în interiorul scărilor de bloc, iar când se apropia un pensionar, îi smulgeau geanta din mână.

“În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că în perioada 19 octombrie – 17 noiembrie, cei doi, împreună sau separat, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, ar fi comis 9 fapte de tâlhărie constând în aceea că, prin acte de violenţă, ar fi deposedat persoane cu vârste cuprinse între 45 şi 83 de ani, de bunuri personale, cum ar fi portofele cu acte, bani, telefoane mobile. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În cazul celor doi, poliţiştii continuă cercetările, cei doi tineri fiind suspecţi în alte cazuri de tâlhărie.

Comentarii