Duel de tătă bafta între aleşii ieşeni: madam Cozet la floretă, musiu Bro Haur la ghioagă

vineri, 20 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 Duel de tătă bafta între aleşii ieşeni: madam Cozet la floretă, musiu Bro Haur la ghioagă

Salutare, salutare, dragi domni, doamne, domnişoare! Haideţi să începem repede pe azi cu una faină, amuzantă, ca să vedeţi şi care e nivelul ‘telectualităţii în zona aleşilor locali, recte conţilul muniţipal ieşean. 

Nu ştim dacă aţi avut răbdare să urmăriţi alaltăieri live-ul şedinţei aleşilor locali de la premărie, aia la care s-a votat bugetul Iaşului, cu ajutorul unui joc dubios al USR. Da, a fost tare lungă şedinţa, dar, dacă voi nu aţi urmărit, noi, care am făcut-o în virtutea meseriei, ne simţim răsplătiţi cu câteva faze antologice petrecute acolo. Căci, altceva, pff: ducă-se pe pustii! Iar dacă unele faze sunt mai greu de povestit, haideţi să v-o spunem măcar pe cea mai faină, care merge prezentată şi din condei, că n-a fost deloc cu semne şi altele, ştiţi voi din care!

După ce a luat cuvântul la şedinţa de plen dipotata USR de Iaşi Cosette Chichirău, ca invitat extern, dar care să reprezinte punct de vedere politic, cică conţilierul Bro Haur, agariciul lui Ghihocel şantajistul, ăla plantat de acesta şi de premare om de mingi şi în conducerea clubului din Copou, a avut şi el o observaţiue către Cozet. “Madam, vă rog, să nu ne faceţi hoţi şi incompetenţi chiar în sala mare de şedinţe. E prea mult”.

Adicătelea, cum ar veni, „nu zic că nu suntem, dar zi-ne şi tu în privat, nu aici, ca să vadă tot boborul”. Mno, are şi omul dreptatea lui, madam…

PS: Ca o observaţiune de ansamblu: cam contondentă Cozet, peste limita admisă. oare să fi fost ora de vină? Sau doar contextul politic?

Ce sfori mai trage Alexe la Bucureşti şi prin cine

Una bucată chestiune care ne-a mirat foarte tare a fost aia când am văzut în tătă presa din capitală, zilele acestea, cum unul din cei mai retraşi dipotaţi ieşeni, păşcăneanul Năcuţă, l-a lovit sub centură pe menistrul Bode. Adică dându-l în vileag pe un coleg făcut şef de Bode, fost realizator tv Mănăstire, în timp ce acesta, la ziua lui Năcuţă la un restaurant, s-a îmbătat şi ameninţa cu dosare la „Doi şi-un sfert” pe mesenii liberali.

Era clar că e cineva mai influent în spate, nu? Ei bine, chiar a doua zi vedem pe tot internetul reclama asta, cu dom’ Costel. Clar, de încurajare. Ale cui jocuri fac băieţii ăştia, mergând împotriva lui Bode&Iohannis? Ei, hai că nu-i greu ce ghicit!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii