După trei eşecuri consecutive, CSM Politehnica Iaşi atacă victoria cu Astra

vineri, 16 martie 2018, 02:43
2 MIN
 După trei eşecuri consecutive, CSM Politehnica Iaşi atacă victoria cu Astra

Sin este complet refăcut, Mihalache speră să joace

 

 

Dacă până acum, CSM Politehnica Iaşi obţinea rezultate bune în condiţii financiare precare, situaţia actuală este alta. Jucătorii ieşeni au ajuns cu banii la zi într-un moment în care din punct de vedere sportiv situaţia nu e deloc grozavă. CSM a pierdut ultimele trei partide oficiale: în campionat, acasă, cu Viitorul şi la Cluj, contra CFR şi în Cupă, la Botoşani. Firesc, gândurile oficialilor clubului din Copou sunt legate de stoparea pasei proaste actuale.

Ne gândim la locul IV în campionat, loc care poate asigura calificarea în Cupele Europene. Este un obiectiv îndrăzneţ, dar ne vom bate pentru el. Pentru asta, avem nevoie de rezultate bune. Primul prilej de a obţine puncte este duminică, în confruntarea cu Astra, o echipă puternică, antrenată de un tehnician, Edi Iordănescu, pe care-l apreciez foarte mult. Noi avem însă avantajul rezultatelor din sezonul regulat, când am remizat la Giurgiu şi am bătut în Copou, aşa că suntem optimişti. Vom încerca să jucăm fotbal, să bucurăm lumea şi să obţinem victoria” a declarat antrenorul Iaşului, Flavius Stoican.

Acesta are un singur semn de întrebare legat de lotul pe care va conta în disputa cu gruparea giurgiuveană. Acesta este Ovidiu Mihalache, jucător a cărui absenţă se simte din plin, Iaşul pierzând toate meciurile de când s-a accidentat! “Mă simt mai bine, am lucrat toată săptămâna, fie separat, fie cu echipa. Nu ştiu însă sigur dacă voi fi apt de joc duminică, mai vedem ce se întâmplă până atunci, cum va evolua recuperarea după întinderea musculară serioasă pe care am suferit-o la Timişoara, care m-a scos trei săptămâni din circuit” a spus Mihalache. Celălalt jucător care s-a accidentat la Timişoara, Andrei Sin, este recuperat total, el revenind în echipă încă de marţi, în disputa de Cupă, de la Botoşani. În schimb, Narcis Bădic nu s-a antrenat ieri, însă conducătorii CSM spun că fundaşul stânga nu are nimic grav.

Confruntarea dintre CSM Poli şi Astra, din ultima zi a săptămânii, va începe la ora 18.

Comentarii