El este al patrulea tâlhar implicat în jaful dat la vila din Bucium FOTO

luni, 16 august 2021, 09:10
2 MIN
 El este al patrulea tâlhar implicat în jaful dat la vila din Bucium FOTO

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe cel de-al patrulea bărbat care a fost implicat în jaful dat la un imobil din cartierul ieșean Bucium, pe 13 iulie, târziu în noapte. Ionuț Vlăduț Antoce se numește bărbatul bănuit de autorități că a luat parte la tâlhăria de acum mai bine de o lună. 

Bărbatul este din județul Vaslui, iar alături de alți trei indivizi ar fi pătruns în casa în care locuia o familie. După ce au agresat fizic cele două persoane care locuiau în imobil, hoții au fugit cu o sumă de bani și s-au făcut nevăzuți. Pe 6 august, Ionuț Vlăduț Antoce a fost arestat preventiv în lipsă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii ieșeni se află pe urmele sale.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, în dosarul de urmărire penală 8367/P/2021, cu privire la inculpatul Antoce Ionuţ-Vlăduţ. Instanța dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data punerii în executare a mandatului de arestare. Instanța dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Antoce Ionuţ-Vlăduţ”, au precizat judecătorii ieșeni.

Citește și: VIDEO: Cine erau tâlharii cu cagule care au năvălit într-o vilă din Bucium

Inițial, anchetatorii au crezut că în jaful din noaptea de 13 spre 14 iulie au fost implicate doar trei persoane, care au și fost arestate preventiv. Însă indiciile găsite de oamenii legii indicau că în tâlhăria din Bucium ar fi fost implicată și o a patra persoană, după cum Ziarul de Iași a anunțat în exclusivitate la finalul lunii trecute. Cei trei tineri implicați în jaf, arestați preventiv pentru 30 de zile, se numesc Daniel Loghin, Leahu Ionuț Ciocalău și Alin Ionuț Agrigoroaie. Cel din urmă este un cunoscut al oamenilor legii, având un cazier plin cu infracțiuni dintre cele mai diverse.

Citește și: EXCLUSIV: Unul dintre cei trei indivizi care au jefuit familia din Bucium este un infractor notoriu!

Comentarii