EXCLUSIV Fiul preotului din Tg. Frumos a fost reținut pentru droguri. Audierile au ținut toată noaptea

miercuri, 02 septembrie 2020, 08:11
2 MIN
 EXCLUSIV Fiul preotului din Tg. Frumos a fost reținut pentru droguri. Audierile au ținut toată noaptea

În cursul  nopții au fost introdusi în Centrul de Reținere și Arest  Preventiv  din cadrul  Ipj Iasi 7 dintre membrii  retelei  de traficanti de droguri.  

La introducerea în arestul IPJ IAȘI acestia au fost văzuți de către  medicul  Centrului Medical  Zonal al Ministrului Afacerilor Interne. 

Printre  cei 7 reținuți de procurorii  DIICOT  se numără  și ZUGRAVU Iulius Petre de 33 de ani, fiul cunoscutului  Preot  ZUGRAVU  din orașul  Târgu Frumos județul  Iași.  Acuzațiile anchetatorilor sunt de trafic cu droguri de risc si trafic cu droguri de  mare  risc. Audierile au durat pe aproximativ  întreg cursul  nopții  la sediul  Serviciului  Teritorial  Iași  al Direcției de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism. Toți cei 7 suspecți au beneficiat  oe parcursul audierilor de dreptul la apărare,  fiindu-le asigurați în acest sens apărătorii aleși. 

In cursul  zilei curente,  cei 7 traficanti de droguri vor fi trimiși  în fata judecătorilor de drepturi și libertăți  din cadrul Tribunalului  Iași  cu propunere de arestare preventivă pentru  întreaga activitate  infracțională  comisă. Cu ocazia executarii întregii operatiuni Antidrog procurorii DIICOT si polițiștii de la Crimă Organizată  au ridicat și confiscat importante  cantități  de droguri (peste 200 kilograme de canabis), dar și droguri de mare risc,  respectiv cocaina si ecstazy.

Detalii despre caz, citiți aici: EXCLUSIV: Captură uriașă la Iași! Beizadeaua popii, „nabab“ al drogurilor

Comentarii