Facebookul frustraților. Dan Barna, atacat și ironizat, la postarea în care anunța că are un băiat

joi, 12 august 2021, 11:27
2 MIN
 Facebookul frustraților. Dan Barna, atacat și ironizat, la postarea în care anunța că are un băiat

Avalanșă de comentarii răutăcioase și chiar batjocoritoare la adresa vicepremierului Dan Barna, la postarea de pe Facebook în care acesta anunța că pe 10 august i s-a născut primul copil.

Pe 10 august, Dan Barna a anunțat pe pagina s-a de Facebook venirea pe lume a băiețelului său. Internauții nu l-au iertat pe liderul USR și i-au știrbit bucuria venirii copilului pe lume prin sute de comentarii batjocoritoare și prin ironii. În jocul jignirilor a intrat chiar și o judecătoare. 

Anunțul lui Dan Barna a primit peste 11.000 de comentarii din partea utilizatorilor Facebook. Foarte multe au fost jignitoare, deși liderul USR PLUS nu făcea decât să anunțe că i s-a născut primul copil. 

Credeți sau nu în Dumnezeu?

În postarea sa de pe Facebook, Dan Barna și-a numit copilul „binecuvântare”. Multe dintre persoanele care au comentat au susținut că doar Dumnezeu poate să binecuvânteze.

„Acest copil este o binecuvantare de la DUMNEZEU”, „Mă bucur că ați scris binecuvântare… asta înseamnă că-L mărturisiți totuși totuși pe Dumnezeu, Care dă asemenea binecuvântări", „Dumnezeu ia dat o palmă peste ochi lui Barna”, au fost câteva dintre comentarii.

Aceasta nu au fost singurele comentarii cu tentă religioasă. „Este rodul iubirii dintre UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”, „Care Dumnezeu? Întâi trebuie să-L aibă ca să-i urați așa ceva”, „…tot ce ne-a mai rămas în țara asta este CREDINȚA ÎN DUMNEZEU!”Părinții 1 și 2
„Sunteți părinte 1 sau părinte 2?”, „Dragi părinți 1 și 2, să fiți modelul suprem neomarxist”, „Părinte 1 sau 2 ce ești”, „Părintele 1 sau părintele 2 alăptează?”, „Dar cum și cine l-a născut, părintele 1 sau părintele 2?”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Barna

Mai mult, pe newsweek

Comentarii