Friptură de iepure cu unt aromat

sâmbătă, 01 decembrie 2018, 19:34
1 MIN
 Friptură de iepure cu unt aromat

Carnea de iepure este foarte fragedă şi are avantajul că are foarte puţine calorii, este uşor de digerat având şi un nivel foarte scăzut de colesterol.

Ingrediente:

1 kg carne de iepure
100 gr unt
4 căţei usturoi
sare

Preparare:

Spălăm carnea şi o rumenim în ulei încins, la foc iute, doar cât să capete o crustă aurie.
Scoatem carnea din tigaie.
Untul moale, la temperatura camerei îl punem într-un bol. Adăugăm usturoiul pisat şi sarea si frecam bine până la omogenizare.
Ungem fiecare bucata de carne cu unt aromat si masam bine.
Asezam carnea in tava si dam la cuptor, la 220 grade, pentru circa 40 minute. Lăsăm carnea să se rumeneasca pe ambele părţi.

Sursa: caietulcuretete

Comentarii