Gigi Becali a confirmat că Mihai Teja va fi dat afară de la FCSB din sezonul următor

luni, 13 mai 2019, 12:10
1 MIN
 Gigi Becali a confirmat că Mihai Teja va fi dat afară de la FCSB din sezonul următor

Mihai Teja se desparte de FCSB după doar cinci luni pe banca vicecampioanei României. Titlul pierdut în faţa CFR-ului, duminică seara, i-a fost fatal fostului antrenor de la Gaz Metan, iar acesta va plăti cu postul. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, luni dimineaţa.

FCSB s-a clasat pentru al patrulea sezon la rând pe locul secund în Liga 1 Betano, iar un nou val de ironii s-a abătut peste echipa lui Gigi Becali. Finanţatorul a recunoscut că Mihai Teja va plăti pentru eşecul din acest sezon, iar ultimul său meci pe banca echipa va fi cel din ultima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj: "Da. E ultimul meci al lui Teja. Cine va fi, nu ştiu", a declarat Becali, la ProX.

Becali a vorbit şi despre rapidistul Marius Şumudică, cel care e văzut drept următorul antrenor al FCSB: "Nu fac nimic împotriva suporterilor, nu-i consult la transferuri. Dar dacă pui un antrenor ca Şumudică… Nu va veni. Dacă e posibilă venirea, îi întreb pe suporteri. Îi zic: "Şumi, uite ce vreau de la tine. Eu am văzut… vreau cinci antrenamente la Hagi, vreau să te duci la el. Vreau să vezi cum face el de joacă dintr-o atingere. Există vreun aparat băgat în capul lor? Nu există aşa ceva. Văd eu cum joacă Hagi dintr-o atingere", a adăugat finanţatorul vicecampioanei României. Cu Teja la conducere, FCSB a înregistrat opt victorii, cinci remize şi un singur eşec. Golaverajul echipei sub comanda lui Teja a fost +15, cu 26 de goluri marcate şi 11 primite.

Comentarii