Handbal: Încă o boacănă a Politehnicii pe teren propriu. Rămâne în subsolul clasamentului

marți, 10 octombrie 2023, 01:50
1 MIN
 Handbal: Încă o boacănă a Politehnicii pe teren propriu. Rămâne în subsolul clasamentului

Politehnica Iaşi a călcat din nou strâmb pe teren propriu în Divizia A de handbal masculin. În etapa a IV-a a ultimului eşalon intern, Poli a cedat în Polivalenta ieşeană cu 33-37 (17-14) în faţa grupării unui oraş braşovean, Ghimbav, cu nici 5 000 de locuitori. 

Reamintim, Iaşi pierduse şi precedentul meci de acasă din modestul eşalon în care joacă, 27-28 cu gălăţenii de la CSU. Cum Politehnica fusese înfrântă şi la Medgidia (23-27) şi remizase la Piteşti (26-26), formaţia antrenată de Florin Spiridon se situează pe locul VI, penultimul al clasamentului Seriei B.

Pe podium se află Teutonii Ghimbav (9 puncte din 3 meciuri), CSM Alexandria (9 puncte din 3 meciuri) şi CS Medgidia (6 puncte din 3 meciuri). Urmează CSU Galaţi (6 puncte din 4 meciuri) şi CSU Piteşti (4 puncte din 4 meciuri), iar lanternă e Pietricica Piatra Neamţ, care a pierdut toate cele trei partide disputate în acest sezon.

În etapa a V-a, sâmbătă, la Piatra Neamţ, se înfruntă codaşele seriei, Pietricica şi Politehnica. La feminin, CSM Iaşi 2020 a stat în etapa a IV-a a Diviziei A. Cu un buget uriaş, Iaşi conduce Seria B a ultimului eşalon intern, cu trei victorii din trei meciuri, tot nouă puncte având şi CSM Galaţi, care e pe II. Urmează un grup de trei echipe cu câte şase puncte, CSM Bacău (3 meciuri), CSM Făgăraş (4 meciuri) şi CSM Roman (4 meciuri), în timp ce codaşele, HCF Piatra Neamţ (3 meciuri) şi Ştiinţa Bacău (4 meciuri), au zero puncte. Următoarea etapă la fete este programată pe 29 octombrie, când CSM Iaşi 2020 primeşte vizita CSM Făgăraş. 

Comentarii