HANDBAL Politehnica a rămas în subsolul clasamentului unui eşalon modest

duminică, 01 octombrie 2023, 20:45
1 MIN
 HANDBAL Politehnica a rămas în subsolul clasamentului unui eşalon modest

CSU Politehnica Iaşi a încercat la handbal să-şi spele cât de cât obrazul după eşecul de proporţii astronomice suferit la rugby vineri, acasă, 3-85 (0-42) în faţa CSM Baia Mare. Clubul amintit a reuşit doar parţial acest lucru, Poli obţinând sâmbătă primul punct din actualul sezon al Diviziei A de handbal masculin, ultimul eşalon intern. Politehnica a remizat, 26-26 la Piteşti, cu echipa locală CSU, în etapa a III-a a campionatului, după ce gazdele au condus la pauză cu 17-15.

Ieşenii ocupă în continuare locul VI, penultimul al clasamentului Seriei B al unui campionat care conţine două serii.

În runda viitoare, sâmbătă, formaţia antrenată de Florin Spiridon, care nu pare a avea vreo şansă de promovare, joacă acasă cu Teutonii Ghimbav.

În ceea ce le priveşte pe fetele de la CSM Iaşi 2020, acestea nu au jucat la finalul săptămânii, campionatul fiind întrerupt. Iaşi va sta apoi în această săptămână, când au loc partidele din etapa a IV-a a Seriei B a Diviziei A, iar apoi va fi din nou pauză în ultimul eşalon intern feminin. Drept urmare, CSM 2020 va juca în această lună doar pe 29 octombrie, când va avea loc duelul de pe teren propriu cu formaţia CSM Făgăraş.

 

Comentarii